Sarjakorttietu: Mäyriksen ostajalle tuotesetti ilmaiseksi!

Kampanjat

Sarjakorttietu verkkokaupassa 1.-31.7.!

Komeana koko vuoden ympäri! Sarjakortilla käyt edullisesti parturissa vuoden jokaisena kuukautena, ja heinäkuun ajan verkkokaupassa on käynnissä sarjakorttietu: kun ostat 12-kerran sarjakortin – eli ystävien kesken Mäyriksen – verkkokaupasta 1.-31.7.  saat kaupan päälle Reuzelin Try Me -tuotesetin hiuksille! Voit valita neljästä setistä itsellesi sopivimman:

Jokainen setti sisältää matkakokoisen shampoon ja pomaden sekä setistä riippuen matkakokoisen Surf Tonicin tai Clay Sprayn. (Setin arvo 23,80 – 31,60€). Haluatpa kokeilla uutta tai napata tutut lempparituotteet treeni- tai reissukassiin sopivassa koossa, niin nyt kannattaa tarttua tarjoukseen, sillä lähetämme sinulle setin maksutta!

Näin kampanja toimii:

  1. Lisää ostoskoriin Mäyris sekä valitsemasi Try Me -setti hiuksille
  2. Käytä kassalla koodia TRYME ja lähetämme tuotesetin sinulle maksutta noutopakettina
  3. Voilà!

Try Me -kampanjakollaasi

Samaa sarjakorttia voi käyttää koko perheen miehet!

Mäyris-sarjakortti sisältää 12kpl GroCut Basic (30min) -hiustenleikkauksia tai GroTrim Beard (30min) -parran ja viiksien muotoilua. Voit siis hyödyntää samaa korttia tarvittaessa molempiin palveluihin.

Yhden palvelun hinnaksi jää ainoastaan 27,50 € (norm. 35€). Sarjakortilla kokonaissäästösi on 90€!

Nauti komeasta tukasta vuoden jokaisena kuukautena ja hanki sarjakortti! Tervetuloa ostoksille!

Sarjakorttietu on voimassa verkkokaupassa 12-kerran -sarjakortin ostajille 31.7.2021 asti tai niin kauan kuin settejä riittää. Toimitus Postin tai Matkahuollon noutopakettina. Koodi ei yhdistettävissä muiden kampanjakoodien kanssa.

Osta täältä

Sarjakorttietu verkkokaupassa

Jätä kommentti