GROOM Classic – Kamppi

GROOM Classic – Kamppi

Kalevankatu 46, 00180 Kamppi, Helsinki

045 132 6469

Aukioloajat

Ma – Pe 9.00 – 20.00
La 10.00 – 17.00

Ajanvaraustilanne


  • la 2.3.

  • su 3.3.

  • ma 4.3.

  • ti 5.3.

  • ke 6.3.
Varaa aika

Parturi Kampissa – GROOM Classic

GROOM Classic palvelee miehiä Kampissa Helsingin keskustassa osoitteessa Kalevankatu 46. Tästä paikasta alkoi vuonna 2005 GROOMin tarina. Kuten moni muukin suuri asia, tämäkin lähti vahingosta. Paikassa oli toiminut yhtäjaksoisesti parturiliike yli 35 vuotta. Paikka on sisustettu klassiseksi parturiksi pienillä GROOM mausteilla 🙂 Paikan rauhallinen meno saa sinut irtautumaan arjen kiireistäsi.

Parturiliikkeessämme tehdään ammattitaidolla ja monen vuoden kokemuksella kaikki parturipalvelut hiustenleikkauksesta parranmuotoiluun ja parranajoon. Liikkeestämme löydät myös luonnollisesti laadukkaat miesten tuotesarjat mm. BRBR, Pomp&Co., Pusher, Risu Brand ja Reuzel. Olet tervetullut vaikka vaan tuoteostoksille!

Classic sijoittuu lähelle muitakin Kampissa sijaitsevia GROOM liikkeitämme. Osa onkin kysellyt miksi GROOM liikkeet ovat niin lähekkäin tosiaan? Ajatuksemme on alusta lähtien ollut tarjota laadukkaita parturipalveluita nopeasti ja helposti, ja osaksi tästäkin syystä liikkeemme ovat lähekkäin tosiaan. Näemme kaikkien liikkeiden varaustilanteen netistä ja siksi pystymme tarjoamaan lähes päivittäin nopeasti ja helposti ajan jostain liikkeestämme ilman ajanvarausta saapuville asiakkaillemme. Toki kaikkiin liikkeisiin onnistut myös varaamaan ajan kätevästi netistä tai soittamalla juuri sinulle sopivan ajan. Lähistöltä löytyvät liikkeet:

GROOM Extreme, Kalevakatu 25
GROOM Garage, Eerikinkatu 33 (anniskeluoikeudet)
GROOM Rock, Ruoholahdenkatu 2

Maksutapoina liikkeissämme toimii korttimaksut, MobilePay sekä ennakkoon ostettu sarjakortti tai lahjakortti.

Tervetuloa parturiin! Myös ilman ajanvarausta!

VARAA AIKA

GROOM Classic – Kamppi

Kalevankatu 46
00180 Helsinki
Puh. 045 132 6469

Seuraa liikkeen menoa Instagramista @groomclassic

GROOM #1 since 2005

Tässä parturissa teitä palvelevat