GROOM Academy

Parturiksi vuodessa? Tartu ainutlaatuiseen tilaisuuteen ja opiskele suoraan työelämässä.

Oletko tekijäihminen jolla pysyy sakset kädessä? Viihdytkö aidossa työympäristössä paremmin kuin koulun penkillä? Haluatko oppia uuden ammatin tehokkaasti ja toimia sen jälkeen sopimusyrittäjänä? Tartu ainutlaatuiseen tilaisuuteen ja opiskele parturiksi suoraan työelämässä!

Parturiksi vuodessa. GROOM Academy on uudenlainen GROOM Partureiden ja Stadin ammatti- ja aikuisopiston yhteistyö, jonka puitteissa koulutamme uusia osaajia alalle käytännönläheisesti GROOM Parturit liikkeissä. Hakijoilla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta hiusalalta: iloinen asiakaspalveluasenne, näppärät kädet ja yrittäjähenkisyys vievät pitkälle.

Uudet opiskelijat aloittavat hius- ja kauneudenhoitoalan perustutkinnon suorittamisen Stadin AO:ssa. Opiskelijat suorittavat parturin osaamisalan opinnot liikkeessä työskennellen. Käytännönläheinen opiskelu aidossa työympäristössä on tehokasta ja motivoivaa, sillä opiskelija pääsee nopeasti hyödyntämään oppimaansa. Opiskelijoiden tukena toimii sekä Stadin AO:n opettajat että oma työpaikkaohjaaja, joka kannustaa ja ohjaa opiskelijaa arjen työssä. Koulutusohjelma toteutuu kerättyämme yhteen kymmenen hengen ryhmän.

Koulutuksen keskimääräinen kesto on 12 kuukautta. Jokaiselle opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämisen suunnitelma eli HOKS, jossa huomioidaan aiempi työ- ja opiskeluhistoria. Tarvittaessa tunnustetaan eri alaltakin hankittua osaamista, joten tutkinto sopii hyvin myös alanvaihtajille. Stadin AO:n ja GROOM Partureiden yhteistyössä opiskelijat ovat työelämässä oppimassa koulutussopimuksella, joten koulutuksesta ei makseta palkkaa.

Ota rohkeasti yhteyttä niin kerromme koulutusohjelmasta ja hakuajoista lisää info@groom.fi.

Tervetuloa meille kehittymään parturiksi, jos olet tiimipelaaja, kiinnostunut alasta ja tykkäät GROOMin hengestä!

Yhteyshenkilöt:

Yrittäjä Sami Heino, GROOM Parturit (sami@groom.fi, 0400 567 299)
Hiusalan opettaja Taneli Ylinen, Stadin AO (taneli.ylinen@edu.hel.fi, 040 334 5760)

GROOM Parturit on miesten hiuksiin ja partoihin erikoistunut parturiketju. Tarjoamme kaikki miesten parturipalvelut nopeasti, helposti ja ammattitaidolla ja olemme toimineet jo vuodesta 2005 lähtien. GROOM -jengissä työskentelee noin 80 huipputyyppiä ja liikkeitä on tällä hetkellä 27 – Helsingissä, Vantaalla, Lohjalla, Järvenpäässä, Turussa, Hämeenlinnassa, Espoossa, Kauniaisissa ja Tampereella. Meillä on laaja valikoima alan huipputuotteita tunnetuilta brändeiltä, joita jälleenmyymme parturiliikkeissämme sekä verkkokauppamme kautta koko Suomeen. Toimistomme sijaitsee Kalevankadulla, Helsingissä.

Takaisin työpaikkalistaukseen