Facelift -pikakasvohoito (15min)

Facelift on pikahoito kasvoillesi, joka kirkastaa ja energisoi kasvojen ihoa. Palvelu sisältää lämpimät pyyhkeet, kasvojen kuorinnan, kosteusvoiteen joka viedään kasvoille hierovin liikkein ja lopuksi silmänympärysseerumin.

Kasvohoito miehelle – täydellinen lahja hänelle joka haluaa pitää kasvojen ihon komeana!

Kuvan pitää olla jpg muodossa, maksimikoko 4MB ja minimileveys 800px.

22,00

Lahja-/sarjakortti lähetetään heti maksamisen jälkeen vastaanottajan sähköpostiin

Tuote saatavilla myös liikkeistä

Nopea toimitus - jopa yhdessä päivässä

Laadukkaat tuotteet - tyytyväisyystakuulla

Huippu asiakaspalvelu - testaa jos et usko

Arviot

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Facelift -pikakasvohoito (15min)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuoteseloste

Kasvohoito miehelle! Facelift -pikakasvohoito hänelle joka haluaa virkistää kasvojen ihoa hetkessä. Tämä miehekäs palvelu tarjoaa omaa aikaa ja miehekästä palvelua. Lue lisää palvelusta täältä.

Kesto:
n. 15min

HYVÄ TIETÄÄ:

Kuorinta on valitettavan aliarvostettu osa miesten ihonhoitorituaalia. Kuorinta edesauttaa ihon luonnollista uudistumista, ehkäisten esim. karvatupentulehduksen ja partahilseen syntymistä. Tämän lisäksi kuoriminen kirkastaa ihoa ja parantaa ihoa hoitavien tuotteiden imeytymistä ja toimintaa. Myös partaveikot hyötyvät merkittävästi ihon kuorimisesta: koska risukasaan ei aurinko yhtä komeasti paista, voi tämä hidastaa ihon luonnollista uusiutumista ja aiheuttaa partahilsettä. Kuorimalla ja hoitamalla säännöllisesti parranalueen ihoa pystyt ennaltaehkäisemään ja hoitamaan partahilsettä.

Kasvohoito miehelle – Facelift parturikäynnin yhteydessä!

Lahjakortti voimassa 8 kk ostopäivästä ja käy kaikissa GROOM-liikkeissä. Katso myös muut lahjakortit parturiin.

Lahjakortti on täydellinen lahja miehelle, jolla on jo kaikkea. Lahjakortin voi ostaa myös määrähintaisena, jolloin lahjansaaja voi itse valita mieleisensä parturipalvelun ja tuotteet liikevalikoimasta. Määrähintaisen lahjakortin voi käyttää myös erissä eli lahjansaaja voi itse päättää paljonko, mihin ja missä hän lahjakorttia käyttää.

Sähköisen lahjakortin saat kätevästi suoraan joko omaan tai lahjansaajan sähköpostiin. Viimeisen silauksen lahjakortille antaa personointi haluamallasi kuvalla tai teemalla. Isänpäivään sopii hyvin “Kaikki sankarit eivät käytä viittaa” ja jouluna miestä ilahduttaa “All I want for Christmas is haircut & shave” -teema. Täppää “Personoi lahjakortti omalla kuvalla ja haluamallasi teemalla” ja tee lahjasta entistäkin merkityksellisempi.

ANNAMME KAIKILLE PALVELUILLEMME TYYTYVÄISYYSTAKUUN.

Anna miehelle lahjaksi omaa aikaa – täydellinen lahja jokaiseen tilanteeseen.