Risu & Pomp&Co. pesukinnas & saippua lahjasetti

Kun valinnanvaikeus yllättää, niin käyttöön tuleva lahja miehelle on varma valinta. Valmiiksi paketoituna pesukinnas & saippua lahjasetti, joka sisältää kotimaisen Risu x Jokipiin Pellava -pesukintaan sekä käsityönä valmistetun Pomp&Co. saippuan.

Monikäytöinen saippua sopii hiuksille, parralle ja vartalolle.  Puuhiilisaippua syväpuhdistaa kuivattamatta ihoa, ja saippua hehkuu lämpimän meripihkan ja tammen aromeissa. Rentouttavan suihkuhetken viimeistelee pesukinnas, joka kuorii iholta kuolleen ihosolukon, vilkastaa pintaverenkiertoa ja rentouttaa.

Hemmottele miestä täydellisellä lahjalla!

26,90

Varasto loppu

Liittymällä odotuslistalle saat tiedon sähköpostiisi kun tuote on jälleen saatavilla.

Tarjous voimassa vain verkkokaupassa

Nopea toimitus - jopa yhdessä päivässä

Laadukkaat tuotteet - tyytyväisyystakuulla

Huippu asiakaspalvelu - testaa jos et usko

Arviot

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Risu & Pomp&Co. pesukinnas & saippua lahjasetti”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuoteseloste

Risu & Pomp&Co. pesukinnas & saippua lahjasetti

Kun valinnanvaikeus yllättää, niin käyttöön tuleva lahja miehelle on varma valinta. Valmiiksi paketoituna pesukinnas & saippua lahjasetti, joka sisältää käsityönä valmistetun Pomp&Co. saippuan hiuksille, parralle ja vartalolle.  Puuhiilisaippua syväpuhdistaa kuivattamatta ihoa, ja saippua hehkuu lämpimän meripihkan ja tammen aromeissa.

Suihkuhetken viimeistelee kotimainen Risu x Jokipiin Pellava -kinnas, joka kuorii iholta kuolleen ihosolukon, vilkastaa pintaverenkiertoa ja rentouttaa.

Hemmottele miestä täydellisellä lahjalla!

Pesukinnas & saippua lahjasetti sisältää:

Pomp&Co. Charcoal -puuhiilisaippua (130g)

Käsityönä tehty puuhiilisaippua hiuksille, parralle ja vartalolle. Saippuan sisältämät luonnolliset öljyt, yrtit ja mausteet muodostavat kombona täysin uniikin saippuaseoksen, joka syväpuhdistaa ihoa kuivattamatta sitä. Nimensä mukaisesti saippua sisältää myös puuhiiltä, joka tunnetaan puhdistavista ominaisuuksitaan. Puuhiilisaippua imee ylimääräisen lian ihosta puhdistaen jopa tukkeutuneet ihohuokoset.

Ominaisuudet:

  • Sisältää ainoastaan luonnollisia raaka-aineita; öljyjä, mausteita ja yrttejä
  • Valmistettu käsityönä -jokainen saippua on uniikki (väri sekä logon paikka saattavat vaihdella)
  • Täysin kasviperäinen tuote

Käyttö: Kastele saippua lämpimällä vedellä ja hiero vaahtoa pyörivin liikkein hiuksiin, partaan ja vartalolle. Huuhtele lopuksi hyvin. Vältä tuotteen joutumista silmiin.

Pääraaka-aineet: Oleo Europaea (Olive Oil), Aqua, Oleo Cocos Nucifera(Coconut Oil), Oleo Elaeis Guineensis (Organic Sustainable Palm Oil), Sodium Hydroxide, Oleo Ricinis Communis (Castor Seed Oil), Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond Oil), Activated Charcoal, Parfum, Benzyl Benzoate, Benzyl Salicylate, Citral, Citronellol, Coumarin, D-Limonene, Farnesol, Geraniol, Linalool.

Koko: 130g

Risu x Jokipiin Pellava -pesukinnas

Kotimaisen Risun rouhea pesukinnas on tyylikäs pesukaveri suihku- ja saunahetkiin. Käteen hyvin sopiva pellavafroteinen pesukinnas kuorii vartalon ihon kädenkäänteessä ja jättää ihon miellyttävän pehmeäksi ja puhtaaksi.

Katso myös muut upeat lahjaideat miehelle!