CUTRIN ROUTA -lahjapakkaus

Huurteisen tyylikäs lahjasetti on täällä! 

Suomalainen CUTRIN on tuonut markkinoille miehille suunnatun tuotesarjan, joka kantaa pohjolon ylpeydellä nimeä ROUTA. Nyt tämä tyylikäs sarja on saatavilla settinä lahjakauden upeimmassa paketissa.

Paketti sisältää virkistävän ROUTA-shampoon, joka pesee hiukset hellävaraisesti mutta huolellisesti jättäen roudan raikkaan tunteen hiuspohjaan. Shampoon kaverina paketista paljastuu voimakkaan pidon antava mattavaha. Kummatkin tuotteet ovat 100% vegaanisia.

29,90

Varastossa

Arviot

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “CUTRIN ROUTA -lahjapakkaus”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuoteseloste

CUTRIN ROUTA -lahjapakkaus

Suomalainen CUTRIN ROUTA on miehille sekä pohjoisen ankariin sääoloihin suunniteltu tuotesarja. Nyt tämä tyylikäs sarja on saatavilla settinä lahjakauden upeimmassa paketissa.

ROUTA REFRESHING DAILY SHAMPOO

Virkistävä shampoo miehille päivittäiseen käyttöön. Puhdistaa hiukset hellävaraisesti, jättäen ne raikkaan ja viileän tuntuiseksi. Runsaasti antioksidantteja sisältävä pohjoisen luonnon kuusenoksantyviuute auttaa suojaamaan hiuksia ulkoisilta rasitteilta. 100% vegaaninen.

Käyttö: Levitä shampoo kosteisiin hiuksiin, vaahdota ja huuhtele huolellisesti.

Koko: 250 ml

ROUTA STRONG STYLING WAX -mattavaha

Voimakas mattavaha miehille. Antaa mattaista rakennetta, volyymia ja pitkäkestoista pitoa. Erityisesti lyhyiden hiusten muotoiluun.

Käyttö: Aktivoi vaha kämmenien välissä. Levitä kuiviin hiuksiin ja muotoile.

Koko: 100 ml

Muita lahjaideoita löytyy täältä!

CUTRIN on suomalainen hiusalan asiantuntija lähes viiden vuosikymmenen ajalta. CUTRIN-tuotteet on kehitetty pohjoisen hienolaatuisen hiuksen ja herkän hiuspohjan tarpeisiin. Kevyissä ja hienojakoisissa formuloissa yhdistyy painoton hoitoteho, pito ja suoja ulkoisia stressitekijöitä vastaan. CUTRIN tulee latinasta: CUTIS = IHO + CRINIS = HIUS