The Bluebeards Revenge ’Luxus Safety Razor’ -parranajosetti

Loistava tapa tutustua (Safety razor) höyläajoon Bluebeardsin tyyliin! Täydellisessä paketissa on kaikki tarpeellinen, mitä mies tarvitsee mennessään kohti parempaa parranajoa.

105,90

Vain 1 varastossa

2 arviota tuotteelle The Bluebeards Revenge ’Luxus Safety Razor’ -parranajosetti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuoteseloste

Täydellinen tapa tutustua (Safety razor) höyläajoon Bluebeardsin tyyliin! Täydellisessä paketissa on kaikki tarpeellinen, mitä mies tarvitsee mennessään kohti parempaa parranajoa. Tuotteet on pakattu tyylikkääseen pakettiin.

Paketti sisältää erittäin laadukkaan The Bluebeards Revenge shaving creamen, mäyränkarva partasudin, ”Scimitar” kaksipuolisen (Safety razor) partahöylän (terät myydään erikseen) ja The Bluebeards Revenge post-shave balsamin.

Hemmottele itseäsi tai ystävääsi tällä tarpeellisella lahjalla!

Sisältää
1 x 100ml Shaving Cream
1 x 100ml Post-Shave Balm
1 x Pure Badger Hair Shaving Brush
1 x ”Scimitar” Double Edged Razor (terät myydään erikseen)

Shaving Cream (100ml)
Parranajoon tarkoitettu Luxus creame joka on suunniteltu rauhoittamaan parrankasvua ja samalla vähentämään parranajosta aiheutuvia ongelmia kuten esim. ihon ärsytystä ja poltteen tunnetta iholla. Vaahdoke sisältää laadukkaita raaka-aineita ja on parabeeniton.

Post-Shave Balm (100ml)
Luxus parranajon jälkeen käytettävä balsami joka on kehitetty rauhoittamaan parran kasvua sekä kosteuttamaan ja rauhoittamaan ihoa parranajon jälkeen.

Spesiaali koostumus sisältää Witch Hazeliä ja Aloe Veraa joka kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa parranajon jälkeen. Olo iholla on kuin lottovoittajalla heti ajon jälkeen. Tuote myös sisältää Decelerineä jonka on todettu rauhoittavan parrankasvua. Käyttämällä Shaving Cremeä ja post-shave balsamia sen on todettu rauhoittavan parran kasvua ja pidentävän ajo väliä.

Pure Badger partasuti
Onni se on ajella mäyrällä! Tämä suti on kehitetty tekemään paras mahdollinen vaahdoke ja nostamaan jokainen partakarvasi. Paras mahdollinen lopputulos saavutetaan luonnollisesti The Bluebeards Revenge Shaving Creamellä.

Käyttämällä laadukasta partasutia yhdessä laadukkaiden tuotteiden kanssa nostat parranajosi ihan uudelle tasolle.

Mitat
Sudin läpimitta: 45mm
Sudin pituus: 50mm
Kokonaispituus: 100mm
Kahvan läpimitta: 35mm

”Scimitar” Double Edged partahöylä
Vanhan ajan ”Safety razor” partahöylä josta tämän päivän höylät ovat saanut alkunsa. Tässäkin asiassa pätee sanonta ”Parempi yksi vanha höylä kuin pussillinen uusia kertakäyttöteriä” Todellinen klassikko joka kestää isältä pojalle! Partahöylässä laserleikattu Bluebeards Revenge logo. Uniikki!

Pituus: 9.5cm
Paino: 67g

Vaihtoterät
Partahöylään käy lähes kaikki kaksipuoleiset parranajoterät. Löydät vaihtoteriä hyvin varustetuista erikoisliikkeistä tai kaikista GROOM Parturit liikkeistä ja meidän verkkokaupastamme.