Ale!

Reuzel Blue Dopp Bag -lahjasetti (113g + 35g + Daily Shampoo 100ml + toilettilaukku)

Osta hyvä mies lahja -ITSELLESI!

Reuzelin suosittu kiiltävä Blue pomade nyt kätevässä lahjasetissä, joka sisältää 113g pomaden, reissukassiin sopivan 35g pomaden sekä matkakokoisen 100ml Daily Shampoon. Kirsikkana kakun päällä tuotteet on pakattu ripustettavaan toilettilaukkuun.

Blue pomadessa on erittäin napakka pito. Pomade jättää voimakkaan kiillon, mutta ei rasvaisen tuntuisia hiuksia. Erittäin helppo levittää ja muotoilla. Vesiliukoinen pomade peseytyy helposti pois setissä olevan Daily Shampoon avulla. Shampoo viilentää ja virkistää päänahkaa ja soveltuu myös koko vartalon pesuun.

 

37,90 29,90

Vain 1 varastossa

Tarjous voimassa vain verkkokaupassa

Arviot

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Reuzel Blue Dopp Bag -lahjasetti (113g + 35g + Daily Shampoo 100ml + toilettilaukku)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuoteseloste

Blue Dopp Bag -lahjasetti: 113g pomade + 35g pomade + 100ml shampoo + toilettilaukku

Reuzel lahjasetti sisältää Blue Strong Hold High Sheen pomadet normaalikokoisena 113g ja matkakokoisena 35g sekä matkakokoisen Daily Shampoon. Kaiken lisäksi nämä tuotteet tulevat näppärään ripustettavaan toilettilaukkuun pakattuna.

Reuzel Blue (113g + 35g)

Schorem -partureiden kehittämän tuotesarjan klassikkopomade Reuzel Blue. Kiiltävistä, vesiliukoisista Reuzeleista sinisessä pomadessa on voimakkain pito. Pomade jättää voimakkaan kiillon, mutta ei rasvaisen tuntuisia hiuksia. Helppo levittää ja muotoilla haluamallasi tavalla. Voit käyttää muotoilussa apuna myös kampaa. Erittäin miellyttävä, kevyen vaniljainen tuoksu!

Käyttö: Levitä pomade kuivaan tai pyyhekuivaan hiukseen. Kuivassa hiuksessa pito on voimakkaampi. Hiero tuotetta käsiisi kunnes pomade lämpenee ja notkistuu. Vie hiuksiin ja muotoile joko käsin tai kamman kanssa haluamaasi muotoon.

Koko: 113g + 35g

Reuzel Daily Shampoo

Päänahkaa viilentävä ja virkistävä Daily Shampoo sisältää taikapähkinää, nokkosen lehteä, rosmariinia ja kortteen juurta.

Käyttö: Levitä märkiin hiuksiin, vaahdota ja huuhtele.

Koko: 100ml

Muut kätevät setit löydät täältä.