Ale!

Reuzel Clay Dopp Bag -lahjasetti (113g + 35g + Daily Shampoo 100ml + toilettilaukku)

Osta hyvä mies lahja – ISÄLLE, POJALLE, VELJELLE, FRENDILLE, POIKAYSTÄVÄLLE TAI VAIKKA ITSELLESI!

Reuzelin suosittu vesiliukoinen mattavaha nyt kätevässä lahjasetissä, joka sisältää 113g pomaden, reissukassiin sopivan 35g pomaden sekä matkakokoisen 100ml Daily Shampoon. Kirsikkana kakun päällä tuotteet on pakattu ripustettavaan toilettilaukkuun.

Reuzel Clay Mattessa on mattainen lopputulos ja vahva pito. Luonnonsavea sisältävä vesiliukoinen mattapomade sopii parhaiten lyhyille hiuksille. Kevyt ja raikas minttuinen tuoksu. Setissä oleva Daily Shampoo viilentää ja virkistää päänahkaa ja soveltuu myös koko vartalon pesuun.

Reuzel kouluttajamme vinkki: tuplaa pito kerrostamalla tuotetta (lisää levityksen jälkeen tuotetta uudelleen hiukseen)!

 

37,90 29,90

Varastossa

Tarjous voimassa vain verkkokaupassa

Arviot

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Reuzel Clay Dopp Bag -lahjasetti (113g + 35g + Daily Shampoo 100ml + toilettilaukku)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuoteseloste

Clay Dopp Bag -lahjasetti: 113g pomade + 35g pomade + 100ml shampoo + toilettilaukku

Reuzel mattavaha lahjasetti sisältää Clay Matte pomadet normaalikokoisena 113g ja matkakokoisena 35g sekä matkakokoisen Daily Shampoon. Kaiken lisäksi nämä tuotteet tulevat näppärään ripustettavaan toilettilaukkuun pakattuna.

Reuzel Clay -mattavaha (113g + 35g)

Reuzel Clay Matte pomadessa on mattainen lopputulos ja vahva pito. Luonnonsavea sisältävä vesiliukoinen mattapomade sopii parhaiten lyhyille hiuksille.

  • vahva pito
  • mattainen lopputulos
  • vesiliukoinen
  • kuivaan/pyyhekuivaan hiukseen

Käyttö: Hiero pieni määrä tuotetta kämmenien välissä ja vie se kuiviin tai pyyhekuiviin hiuksiin. Lisää pomadea tarvittaessa ja viimeistele hiukset haluamaasi muotoon.

Koko: 113g + 35g

Reuzel Daily Shampoo

Päänahkaa viilentävä ja virkistävä Daily Shampoo sisältää taikapähkinää, nokkosen lehteä, rosmariinia ja kortteen juurta.

Käyttö: Levitä märkiin hiuksiin, vaahdota ja huuhtele.

Koko: 100ml

Muut kätevät setit löydät täältä.