Risu & GROOM -lahjalaatikko

Anna lahja, josta riittää iloa pitkäksi aikaa laadusta puhumattakaan!

Risu & GROOM -lahjalaatikko sisältää valitsemasi Risu partaöljyn sekä pähkinäpuusta valmistetun partakamman pakattuna upeaan lahjalaatikkoon.

 

37,9044,90
Poista

Arviot

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Risu & GROOM -lahjalaatikko”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuoteseloste

Risu & GROOM -lahjalaatikko

Upea männystä valmistettu Risu lahjalaatikko, joka sisältää vapaavalintaisen Risu partaöljyn sekä laadukkaan GROOM partakamman. Lahjalaatikon hinta vaihtelee 37,90-44,90€ (todellinen arvo 53,90-60,90€) välillä riippuen valitusta öljystä. Tutustu kotimaisiin Risu partaöljyihin alla.

Risu Falun Red

Tuuli, sade, viima, pakkanen… Risu Falun Red on suunniteltu nimenomaan syksyn ja talven vaihtuviin, ankariin sääoloihin, jolloin ihoa ja partaa koetellaan urakalla. Öljy ehkäisee kutinaa, pehmittää, suojaa ja hoitaa ihoa sekä partaa tehokkaasti. Setripuun mausteinen ja lämpimän makea tuoksu toimii loistavasti mustapippurin tuoman maskuliinisen häivähdyksen kanssa. Risu Falun Red öljyssä ei ole käytetty mitään synteettisiä raaka-aineita. Partaöljy hoitaa myös ihoa parran alla, joten säännöllisellä käytöllä vältät ihon hilseilyn ja kutiamisen tehokkaasti.

Risu Baltic Blue

Risu Baltic Blue partaöljyssä yhdistyy setripuun lämpimät aromit sekä nimensä mukaisesti ripaus tuulista rannikkoa ja suolaista merta. Setripuu sopii erityisesti hieman rasvoittuvalle iholle hoitaen sitä hellävarasesti. Öljy sisältää myös raikastavaa piparminttuöljyä sekä teepuuöljyä, joka on tunnettu antibakteerisista ominaisuuksistaan.

Afternoon Orange

Kotimaisessa, bergamottiöljypohjaisessa partaöljyssä on Risu-tuotteille ominainen metsäisen raikas tuoksu ripauksella sitrusta. Bergamottiöljyllä on antibakteerisia, antiseptisiä ja partaa pehmittäviä ominaisuuksia, joten partaöljy takaa huolitellun ja pehmeän parran hoitaen ja kosteuttaen samalla ihoa parran alla. Hoitavien ominaisuuksiensa lisäksi bergamottiöljy karkoittaa myös hyttysiä, joten tässä oiva tuote kesä- ja mökkikaudelle!

UKKO

GROOMin asiakkaille vartavasten kehitetty suomalainen partaöljy. Asiakkaamme ovat olleet keskeisessä roolissa valitsemassa partaöljylle täydellistä tuoksua ja nimeä. UKKO-partaöljyn tuoksu on meripihkainen, siitä erottuu pikantti aromi, tuore ja hakattu puu. UKKO- nimi henkii kotimaista, rosoista miehisyyttä.

Viridian Green

Kotimaisessa, arganöljypohjaisessa partaöljyssä tuoksuu raikas metsä ripauksella yrttisyyttä. Partaöljy takaa huolitellun ja pehmeän parran hoitaen ja kosteuttaen samalla myös ihoa parran alla.

Raw White (hajusteeton)

Kotimainen, arganöljypohjainen partaöljy on tuoksuton. Partaöljy hoitaa ja kosteuttaa sekä partaa että ihoa parran alla. Pehmeän ja huolitellun parran takaava tuote.

 

Yleistä: Risu partaöljyissä ei ole käytetty mitään synteettisiä raaka-aineita. Partaöljyt hoitavat myös ihoa parran alla, joten säännöllisellä käytöllä vältät ihon hilseilyn ja kutiamisen tehokkaasti.

Käyttö: pese partasi lämpimällä vedellä käyttäen partashampoota. Ota muutama tippa öljyä ja lämmitä kämmeniesi välissä, hiero öljy partaasi sekä ihoon parran alla.

Koko: 30 ml

Risu Brand -tuotteet valmistetaan Suomessa ja ne ovat laadukkaiden raaka-aineidensa ansiosta ensiluokkaisia tuotteita. Miedot, maanläheiset tuoksut on valittu huolella palvelemaan käyttäjäänsä parhaalla mahdollisella tavalla. Tuotteissa ei ole käytetty mitään synteettisiä raaka-aineita.

GROOM Partakampa

Laadukas, käsityönä pähkinäpuusta valmistettu partakampa. Jokainen partakampa on yksilöllisen värinen johtuen puun luonnollisesta värivaihtelusta.

Parran ja viiksien hoito ei suju takkuamatta ilman laadukkaita tarvikkeita. Erityisesti partakamman päivittäinen käyttö auttaa pitämään parran siistinä ja kiiltävänä, eikä kamman pitäminen menossa mukana ole pahitteeksi kenellekään. Partakamman harvat piikit selvittävät takut karvan rakennetta vahingoittamatta.

Pituus: 10 cm

Lahjalaatikko valmistettu männystä, mitat 15cm x 16cm x 4,5cm