The Bluebeards Revenge ”Scimitar Safety Razor” -parranajosetti

Täydellinen tapa tutustua (Safety razor) höyläajoon Bluebeardsin tyyliin! Tässä täydellisessä aloituspaketissa on kaikki tarpeellinen, mitä mies tarvitsee mennessään kohti parempaa parranajoa. Ostaessasi tarvikkeet ja tuotteet setissä, saat yhden tuotteista kaupan päälle.

79,90

Vain 1 varastossa

Arviot

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “The Bluebeards Revenge ”Scimitar Safety Razor” -parranajosetti”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuoteseloste

Scimitar -parranajosetti on täydellinen tapa tutustua (Safety razor) höyläajoon Bluebeardsin tyyliin! Tässä täydellisessä parranajosetissä on kaikki tarpeellinen, mitä mies tarvitsee mennessään kohti parempaa parranajoa. Tuotteet pakattu tyylikkääseen pakettiin.

Aloituspaketti sisältää erittäin laadukkaan The Bluebeards Revenge shaving creamen, Doubloon partasudin, ”Scimitar” kaksipuolisen (Safety razor) partahöylän ja The Bluebeards Revenge post-shave balsamin.

Hemmottele itseäsi, isää tai ystävääsi tällä tarpeellisella lahjalla!

Huom! Setissä ei tule mukana teriä partahöylään, mutta löydät niitä GROOM Parturit -liikkeistä, verkkokaupastamme tai hyvin varustetuista erikoismyymälöistä.

Parranajosetti sisältää

1 x 100ml Shaving Cream
1 x 100ml Post-Shave Balm
1 x Doubloon partasuti
1 x ”Scimitar” Double Edged Razor

Shaving Cream (100ml)
Parranajoon tarkoitettu Luxus creame joka on suunniteltu rauhoittamaan parrankasvua ja samalla vähentämään parranajosta aiheutuvia ongelmia kuten esim. ihon ärsytystä ja poltteen tunnetta iholla. Vaahdoke sisältää laadukkaita raaka-aineita ja on parabeeniton.

Post-Shave Balm (100ml)
Luxus parranajon jälkeen käytettävä balsami joka on kehitetty rauhoittamaan parran kasvua sekä kosteuttamaan ja rauhoittamaan ihoa parranajon jälkeen.

Spesiaali koostumus sisältää Witch Hazeliä ja Aloe Veraa joka kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa parranajon jälkeen. Olo iholla on kuin lottovoittajalla heti ajon jälkeen. Tuote myös sisältää Decelerineä jonka on todettu rauhoittavan parrankasvua. Käyttämällä Shaving Cremeä ja post-shave balsamia sen on todettu rauhoittavan parran kasvua ja pidentävän ajo väliä.

”Doubloon” partasuti
Hyvä hinta laatusuhteeltaan oleva suti. Erinomainen märkäajon aloittelijoille tai vaikkapa matkasudiksi.

Tässä olisi hyvä laatuinen ja kohtuuhintainen partasuti jolla voit aloittaa matkan kohti parempaa ja miellyttävämpää parranjoa.  Sopii käytettäväksi yhdessä The Bluebeards Revenge™ Shaving Creamin kanssa!

Mitat:
Sudin läpimitta: 40mm
Sudin pituus: 50mm
Kokonaispituus: 90mm
Kahvan läpimitta: 30mm

”Scimitar” Double Edged partahöylä
Vanhan ajan ”Safety razor” partahöylä josta tämän päivän höylät ovat saanut alkunsa. Tässäkin asiassa pätee sanonta ”Parempi yksi vanha höylä kuin pussillinen uusia kertakäyttöteriä” Todellinen klassikko joka kestää isältä pojalle! Partahöylässä laserleikattu Bluebeards Revenge logo. Uniikki!

Pituus: 9.5cm
Paino: 67g

Vaihtoterät
Partahöylään käy lähes kaikki kaksipuoleiset parranajoterät. Löydät vaihtoteriä hyvin varustetuista erikoisliikkeistä tai kaikista GROOM Parturit liikkeistä ja meidän verkkokaupastamme.