The Bluebeards Revenge Cuban Beard Grooming Kit -partasetti

Cuban -partaöljy muuttaa partasi miehekkääksi mestariteokseksi ja siinä tuoksuu lämmin Karibia. Tuote sisältää virkistäviä ja maskuliinisen tuoksuisia öljyjä, ja se on suunniteltu pehmentämään, kosteuttamaan ja suojaamaan partaasi. Paketissa mukana näppärän kokoinen vegaaninen partaharja.

Lahjapakkaus partamiehelle!

27,90

Varastossa

Arviot

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “The Bluebeards Revenge Cuban Beard Grooming Kit -partasetti”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuoteseloste

The Bluebeards Revenge Cuban Beard Grooming Kit -partasetti

The Bluebeards Revenge Cuban Beard Grooming Kit -Cuban Blend partaöljyssä tuoksuu lämmin Karibia ja sen hoitavat raaka-aineet muuttavat partasi miehekkääksi mestariteokseksi. Partaöljy sisältää virkistäviä ja maskuliinisen tuoksuisia öljyjä, ja se on suunniteltu pehmentämään, kosteuttamaan ja suojaamaan partaa. Mukana paketissa myös näppärän kokoinen reissussa mukana kulkeva vegaaninen partaharja.

Setin sisältö: Cuban Blend -partaöljy 50ml + matkakoinen partaharja

Käyttö: Annostele muutama tippa partaöljyä kämmenellesi. Hiero käsiäsi yhteen ja vie tuote partaasi. Hiero ja levitä sitä pituuksiin. Hiero öljyä myös iholle, sillä öljy auttaa kostettamaan ihoa. Tuote pehmentää ja hoitaa partaa sekä antaa myös hallittavuutta partaasi.

Varoitus: Partaöljy tuoksuu niin hyvälle, että sitä tekisi mieli hörpätä mutta emme suosittele. Mikäli öljyä joutuu silmiisi niin huuhtele runsaalla viileällä vedellä se pois.

Raaka-aineet:Olea europaea (olive) fruit oil, helianthusannuus (sunflower) seed oil, parfum.

Tsekkaa muut lahjaideat täältä!