The Bluebeards Revenge Beard Grooming Kit -partasetti

Partaöljy muuttaa partasi miehekkääksi mestariteokseksi. Tuote sisältää virkistäviä ja maskuliinisen tuoksuisia öljyjä, ja se on suunniteltu pehmentämään, kosteuttamaan ja suojaamaan partaasi. Matkakokoinen partaharja viimeistelee partasi.

Lahjapakkaus partamiehelle!

27,90

Vain 1 varastossa

Arviot

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “The Bluebeards Revenge Beard Grooming Kit -partasetti”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuoteseloste

The Bluebeards Revenge Beard Grooming Kit -partasetti

The Bluebeards Revenge Beard Grooming Kit -Classic Blend partaöljy muuttaa partasi miehekkääksi mestariteokseksi. Partaöljy sisältää virkistäviä ja maskuliinisen tuoksuisia öljyjä, ja se on suunniteltu pehmentämään, kosteuttamaan ja suojaamaan partaa. Mukana myös näppärän kokoinen reissussa mukana kulkeva partaharja.

Setin sisältö: Classic Blend -partaöljy 50ml + matkakoinen partaharja

Käyttö: Ravista muutama tippa partaöljyä kämmenellesi. Hiero käsiäsi yhteen ja vie tuote partaasi. Hiero ja levitä sitä pituuksiin. Hiero öljyä myös iholle, sillä öljy auttaa kostettamaan ihoa. Tuote pehmentää ja hoitaa partaa sekä antaa myös hallittavuutta partaasi.

Varoitus: Partaöljy tuoksuu niin hyvälle, että sitä tekisi mieli hörpätä mutta emme suosittele. Mikäli öljyä joutuu silmiisi niin huuhtele runsaalla viileällä vedellä se pois.

Raaka-aineet: Vitis vinifera (grape) seed oil, olea europaea (olive) oil, helianthus annuus (sunflower) seed oil, tocopherol, parfum. Parfum contains: Alpha isomethylionone, benzyl salicylate, citral, citronellol, geraniol, butylphenyl, methylpropionate, limonene, linalool.

Tsekkaa muut lahjaideat täältä!