The Bluebeards Revenge ”Deluxe” -parranajosetti

Settiin on koottuna  juuri oikeanlaiset tykötarpeet täydelliseen parranjoon, minkä lisäksi mukana on vielä jokaiselle jantterille sopiva deo roll-on. Tarvitset setin tuotteiden lisäksi enää vain itseäsi eniten miellyttävän parranajovälineen. Ostaessasi tuotteet setissä säästät selvää rahaa.

Sopii mainiosti vaikka lahjaksi!

49,90

Vain 1 varastossa

Arviot

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “The Bluebeards Revenge ”Deluxe” -parranajosetti”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuoteseloste

Parranajosetti, johon on koottuna  juuri oikeanlaiset tykötarpeet täydelliseen parranjoon, minkä lisäksi mukana on vielä jokaiselle jantterille sopiva deo roll-on. Tarvitset setin tuotteiden lisäksi enää vain itseäsi eniten miellyttävän parranajovälineen. Ostaessasi tuotteet setissä, tulee Post-Shave after shave balsami kaupan päälle.

Sisältää

1 x 125ml Pre-Shave Oil

1 x 100ml Shaving Cream
1 x 100ml Post-Shave after shave balsami
1 x Doubloon -partasuti
1 x 50ml ’Eco-Warrior’ Deodorant

Pre-Shave Oil (125ml)

Saat pehmeämmän, sileämmän ja vähemmän ärsyttävän parranajon Bluebearsin Pre-Shave parranajoöljyä käyttämällä. Tosimiehet öljyävät aina ensin itsensä 🙂 Täydellinen tuote miehille, joilla on voimakas parrankasvu ja herkkä iho.

Käyttö:
Hiero öljyä partaasi niin kauan että öljy imeytyy partaan ja ihoon. Sen jälkeen levitä partavaahto öljyn päälle. Aja parta ja nauti!

Shaving Cream (100ml)

Parranajoon tarkoitettu creme on suunniteltu rauhoittamaan parrankasvua ja samalla vähentämään parranajosta aiheutuvia ongelmia kuten esim. ärsytystä ja poltteen tunnetta iholla.

Käyttö:
Parhaan tuloksen saat käyttämällä partasutia.  Suti nostaa partakarvoja pystyyn, tekee paremman vaahdokkeen ja valmistelee ihon parran ajoa varten. Lisää mantelin kokoinen määrä cremeä sutiin ja vaahdota vaahto kasvoillesi. Tuote riittää noin 10 parranajoon.

Post-Shave after shave balsami (100ml)

Luxus-parranajon jälkeen käytettävä balsami. Spesiaalikoostumus sisältää Witch Hazeliä ja Aloe Veraa, mitkä kosteuttavat ja rauhoittavat ihoa tehokkaasti. Tuote sisältää myös Decelerineä, joka rauhoittaa parrankasvua mahdollistaen pidemmän ajovälin. Tuote imeytyy nopeasti ihoon, eikä jätä rasvaista tunnetta – olo iholla on kuin lottovoittajalla heti ajon jälkeen!

”Doubloon” partasuti
 Sudissa erinomainen hinta-laatusuhde. Loistava märkäajon aloittelijoille tai vaikkapa matkasudiksi. Sudin avulla voit aloittaa matkan kohti parempaa ja miellyttävämpää parranjoa.  Sopii käytettäväksi yhdessä The Bluebeards Revenge™ Shaving Creamin kanssa!

Mitat:
Sudin läpimitta: 40mm
Sudin pituus: 50mm
Kokonaispituus: 90mm
Kahvan läpimitta: 30mm

’Eco-Warrior’ deodorant (50ml)

Luonnonmukainen, ympäristöystävällinen ’Eco-Warrior’ -deodorantti on suunniteltu säilyttämään olosi raikkaana. Tuotteessa on mieto, klassinen tuoksu, mikä takaa, että pysyt hyvän tuoksuisena koko päivän. Pidä tuote poissa silmistä ja kaukana rikki olevasta ihosta – jos tuotetta joutuu silmiin tai se kirvelee auki olevaa ihoa, huuhtele välittömästi viileällä vedellä.

Raaka-aineet: Aqua, hamamelis virginiana, peg 40 hydrogenated castor oil, saccharomyces ferment, parfum, hydroxyethylcellulose, phenoxyethanol.