The Bluebeards Revenge ’Hipsteri’-setti

Paketti sisältää ajankohtaisimmat tuotteet parran, viiksien sekä hiusten tuunaukseen – muuta ei priiman näköiseksi tuleminen vaadi!  Säästä selvää rahaa hankkiessasi tuotteet setissä, sopii erinomaisesti lahjaksi.

39,90

Vain 3 varastossa

Arviot

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “The Bluebeards Revenge ’Hipsteri’-setti”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuoteseloste

Lahjapakkaus sisältää ajankohtaisimmat tuotteet parran, viiksien sekä hiusten tuunaukseen – muuta ei priiman näköiseksi tuleminen vaadi! Setissä BBR Shavette -partaveitsi, johon voit käyttää vaihtoteriä (paketti ei sisällä teriä, mutta löydät niitä GROOM Parturit -liikkeistä, verkkokaupastamme tai hyvin varustetuista erikoismyymälöistä), Pomade -hiusvaha, ’Classic Blend’ -partaöljy sekä viiksivaha. Säästä jopa 27 % hankkiessasi tuotteet setissä, sopii erinomaisesti myös lahjaksi.

Sisältää
1 x Shavette “Cut Throat” -partaveitsi
1 x 100ml Pomade -hiusvaha
1 x 50 ml Classic Blend Beard Oil
1 x 20 ml Classic Blend Moustache Wax

Shavette ”Cut Throat” -partaveitsi

Shavette partaveitsi – The Bluebeards Revenge ”Cut-Throat” Straight Razorilla voit tehdä itsellesi kunnon ”Cut throat” parranajon. Shavette on läheistä sukua ”straight razor” eli vanhan ajan partaveitsille. Ainoa ero on oikeastaan terässä jonka voit vaihtaa kuten safety razor höylissäkin. Tästä syystä sinun ei tarvitse huolehtia stroppauksista ja teroituksista. Nautit vain todella sileästä parranajosta!

Pituus 22cm kokonaan avattuna

Huom!
Terinä käytetään samoja teriä kuin ”Scimitar” Double Edge Razorissa. Terät vain katkaistaan pituus suunnassa. Huomioithan, että setti ei sisällä teriä, terät tilaat kätevästi täältä.

Pomade (100ml)

The Bluebeards Revenge Pomade -hiusvaha sopii erinomaisesti klassisiin leikkauksiin silottamaan ja kiilottamaan hiuksiasi. Tuote ei ole paras vaihtoehto, jos haluat nyppiä hiukset kohti kattoa. Viimeistele taideteos vaikkapa GROOM Perskammalla!

Käyttö:
Ota herneen kokoinen määrä pomade -hiusvahaa ja hiero kämmenten välissä. Vie hiusvaha hiuksiin, silota ja muotoile haluamallasi tavalla. Älä laita tuotetta liikaa, sillä saat helposti hiuksista liian rasvaisen näköiset. Pomade on vesiliukoinen, eli se lähtee helposti pesussa pois. Suosittelemme kuitenkin hyvää shampoota kaveriksi vahalle.

Partaöljy (50ml)

Partaöljy muuttaa partasi miehekkääksi mestariteokseksi! The Bluebeards Revengen partaöljy – ’Classic Blend’, sisältää virkistäviä ja maskuliinisen tuoksuisia öljyjä ja se on suunniteltu pehmentämään, kosteuttamaan ja suojaamaan partaasi.

Käyttö:
Ravista muutama tippa partaöljyä kämmenellesi 🙂 Hiero käsiäsi yhteen ja vie tuote partaasi. Hiero ja levitä sitä pituuksiin. Hiero öljyä myös iholle, sillä öljy auttaa kostettamaan ihoa. Tuote pehmentää ja hoitaa partaa sekä antaa hallittavuutta partaasi.

Varoitus!
Partaöljy tuoksuu niin hyvälle, että sitä tekisi mieli hörpätä mutta emme suosittele. Mikäli öljyä joutuu silmiisi niin huuhtele runsaalla viileällä vedellä se pois.

Viiksivaha (20ml)

Viiksivaha The Bluebeards Revengen ‘Classic Blend’ kesyttää miehekkäimmätkin viikset! Muotoile, kierrä ja viimeistele haluamasi kaltaiset viikset itsellesi.

Varoitus!
Vaikka tuote tuoksuukin syötävän hyvälle, ei sitä ole tarkoitettu syötäväksi. Mikäli tuotetta joutuu silmiisi, niin huuhtele se pois kylmällä vedellä.

Käyttö:
Ota pieni määrä viiksivahaa sormenpäähäsi. Lämmitä viiksivaha sormiesi välissä ja levitä viiksivaha viiksiin sekä muotoile haluamallasi tavalla. Viiksikampa helpottaa tuotteen levitystä.