Risu Afternoon Orange – sauna- ja huonetuoksu (10 ml)

Risu goes Sauna! 🌿 Nyt voit buustata löylyhetkiä tutuilla Risu-tuoksuilla.

Tyylikkään raikas ja aavistuksen sitruksinen, bergamottia sisältävä Afternoon Orange karkottaa hyttysiä, joten tässä oiva tuote kesä- ja mökkikaudelle 🍊

Sauna- ja huonetuoksut sisältävät 100% aitoja eteerisiä öljyjä, ja tuoksumaailma on tuttu Risun kosmetiikkatuotteista. Lisää muutama tippa löylykiuluun tai diffuuseriin ja nauti lempituoksuista myös kotona tai mökillä! Löylytuoksut valmistetaan korkealaatuisista raaka-aineista käsityönä Suomessa, joten tuoksuöljy on myös loistava lahjaidea kotimaista käsityötä arvostavalle muiden Risu-tuotteiden kanssa!

8,90

Varastossa

Nopea toimitus - jopa yhdessä päivässä

Laadukkaat tuotteet - tyytyväisyystakuulla

Huippu asiakaspalvelu - testaa jos et usko

Arviot

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Risu Afternoon Orange – sauna- ja huonetuoksu (10 ml)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Tuoteseloste

Risu Afternoon Orange Sauna & Home Scent

Risu Collection laajenee uusilla saunatuotteilla: Risu Afternoon Orange saunatuoksu! Nyt voit buustata löylyhetkiä tutuilla Risu-tuoksuilla!

Eteeriset öljyt ovat kasveista tiivistettyjä, aromaattisia öljyjä, joilla on tuoksun lisäksi myös muista ominaisuuksia. Raikas Risu Afternoon Orange saunatuoksu sisältää muun muassa:

  • puhdistavaa sitrusta, jonka on todettu helpottavan ahdistuneisuutta
  • bergamottia, joka nostaa mielialaa ja auttaa keskittymään
  • rosmariinia, jonka ”puinen” tuoksu antaa energiaa ja helpottaa stressiä

Käyttö: Lisää muutama tippa öljyä löylykiuluun tai kosteuttavaan diffuuseriin

Huom! Säilytä valolta suojattuna. Vältä tuotteen joutumista iholle tai silmiin ja pidä lasten ja eläinten ulottumattomissa.

Raaka-aineet: 100% Essential oils (Citrus aurantium bergamia – Bergamot, Citrus limonium – Lemon, Citrus aurantifolia – Lime, Rosmarinus offinalis – Rosemary)

Koko: 10 ml

Risu Collection -tuotteet valmistetaan Suomessa käsityönä ja ne ovat laadukkaiden raaka-aineidensa ansiosta ensiluokkaisia tuotteita. Miedot, maanläheiset tuoksut on valittu huolella palvelemaan käyttäjäänsä parhaalla mahdollisella tavalla. Tuotteissa ei ole käytetty mitään synteettisiä raaka-aineita.