Risu Baltic Blue – sauna- ja huonetuoksu (10 ml)

Risu-tuoteperhe laajenee uusilla saunatuotteilla! 🌿

Nyt voit buustata löylyhetkiä tutuilla Risu-tuoksuilla. Baltic Blue tuoksussa yhdistyy lämmin setripuu raikkaaseen piparminttuun eli tuoksu muistuttaa nimensä mukaisesti tuulista rannikkoa ja suolaista merta 🌊

Sauna- ja huonetuoksut sisältävät100% aitoja eteerisiä öljyjä, ja tuoksumaailma on tuttu Risun kosmetiikkatuotteista. Lisää muutama tippa löylykiuluun tai diffuuseriin ja nauti lempituoksuista myös kotona tai mökillä! Löylytuoksut valmistetaan korkealaatuisista raaka-aineista käsityönä Suomessa, joten tuoksuöljy on myös loistava lahjaidea kotimaista käsityötä arvostavalle muiden Risu-tuotteiden kanssa!

8,90

Varastossa

Nopea toimitus - jopa yhdessä päivässä

Laadukkaat tuotteet - tyytyväisyystakuulla

Huippu asiakaspalvelu - testaa jos et usko

Arviot

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Risu Baltic Blue – sauna- ja huonetuoksu (10 ml)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuoteseloste

Risu Baltic Blue Sauna & Home Scent

Risu Collection laajenee uusilla saunatuotteilla: Risu Baltic Blue saunatuoksu! Nyt voit buustata löylyhetkiä tutuilla Risu-tuoksuilla!

Eteeriset öljyt ovat kasveista tiivistettyjä, aromaattisia öljyjä, joilla on tuoksun lisäksi myös muista ominaisuuksia. Raikas Risu Baltic Blue saunatuoksu sisältää muun muassa:

  • antibakteerista teepuu-öljyä
  • lämmin setripuu maadoittaa ja auttaa vähentämään stressiä
  • raikas piparminttu virkistää

Käyttö: Lisää muutama tippa öljyä löylykiuluun tai kosteuttavaan diffuuseriin

Huom! Säilytä valolta suojattuna. Vältä tuotteen joutumista iholle tai silmiin ja pidä lasten ja eläinten ulottumattomissa.

Raaka-aineet: Melaleuca alternifolia – Tea tree, Cedrus atlantica – Cedarwood, Mentha piperita – Peppermint

Koko: 10 ml

Risu Collection -tuotteet valmistetaan Suomessa käsityönä ja ne ovat laadukkaiden raaka-aineidensa ansiosta ensiluokkaisia tuotteita. Miedot, maanläheiset tuoksut on valittu huolella palvelemaan käyttäjäänsä parhaalla mahdollisella tavalla. Tuotteissa ei ole käytetty mitään synteettisiä raaka-aineita.