Risu Viridian Green – sauna- ja huonetuoksu (10 ml)

Risu-tuoteperhe laajenee uusilla saunatuotteilla! 🌿

Nyt voit buustata löylyhetkiä tutuilla Risu-tuoksuilla. Maanläheisessä Viridian Green tuoksussa yhdistyy raikas metsä ripauksella yrttisyyttä 🌲

Sauna- ja huonetuoksut sisältävät vain 100% aitoja eteerisiä öljyjä, ja tuoksumaailma on tuttu Risun muista tuotteista. Lisää muutama tippa löylykiuluun tai diffuuseriin ja nauti lempituoksuista myös kotona tai mökillä! Löylytuoksut valmistetaan korkealaatuisista raaka-aineista käsityönä Suomessa, joten tuoksuöljy on myös loistava lahjaidea kotimaista käsityötä arvostavalle muiden Risu-tuotteiden kanssa!

8,90

Vain 2 varastossa

Nopea toimitus - jopa yhdessä päivässä

Laadukkaat tuotteet - tyytyväisyystakuulla

Huippu asiakaspalvelu - testaa jos et usko

Arviot

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Risu Viridian Green – sauna- ja huonetuoksu (10 ml)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Tuoteseloste

Risu Viridian Green Sauna & Home Scent

Risu Collection laajenee uusilla saunatuotteilla: Risu Viridian Green saunatuoksu! Nyt voit buustata löylyhetkiä tutuilla Risu-tuoksuilla!

Eteeriset öljyt ovat kasveista tiivistettyjä, aromaattisia öljyjä, joilla on tuoksun lisäksi myös muista ominaisuuksia. Metsäisen yrttinen Risu Viridian Green saunatuoksu sisältää muun muassa:

  • raikasta basilikaa, joka voi tuntua sekä rauhoittavalta että virkistävältä
  • ”puinen” rosmariini antaa energiaa ja helpottaa stressin ja ahdistuneisuuden tuntemuksia
  • maanläheinen vetiver rentouttaa

Käyttö: Lisää muutama tippa öljyä löylykiuluun tai kosteuttavaan diffuuseriin

Huom! Säilytä valolta suojattuna. Vältä tuotteen joutumista iholle tai silmiin ja pidä lasten ja eläinten ulottumattomissa.

Raaka-aineet: Ocimum basilicum -Basil, Rosmarinus offinalis – Rosemary, Andropogon muricatus – Vetiver, Boswellia carteri – Frankincense

Koko: 10 ml

Risu Collection -tuotteet valmistetaan Suomessa käsityönä ja ne ovat laadukkaiden raaka-aineidensa ansiosta ensiluokkaisia tuotteita. Miedot, maanläheiset tuoksut on valittu huolella palvelemaan käyttäjäänsä parhaalla mahdollisella tavalla. Tuotteissa ei ole käytetty mitään synteettisiä raaka-aineita.