American Crew Fiber Cream + 3-in-1 Chamomile+Pine -hiustuotesetti

Kaksi suosikkia edullisena settinä – Muotoiluvoide 100ml ja 3-in-1 shampoo 450ml! ETU LÄHES 25€

Setti sisältää:

Fiber Cream – Kuitumaista joustavuutta ja hallittavuutta antava muotoiluvoide, joka tarjoaa keskivahvaa pitoa ja luonnollista kiiltoa. Sopii käytettäväksi föönin alle tai viimeistelytuotteena.

Klassinen 3-in-1 tuote – shampoo, hoitoaine ja suihkusaippua yhdessä pullossa. Erittäin riittoisa 450ml jättikoko! Sopii kaikille hiustyypeille. Helppokäyttöinen tuote poistaa liiallisen talin ja lian hiuksista, hiuspohjasta ja iholta. Kätevä kiireisessä arjessa. Älyttömän raikas ja miehekäs tuoksu!

Todelliset klassikot kansainvälisesti tunnetulta American Crew tuotesarjalta.

34,90

Varastossa

Tarjous voimassa vain verkkokaupassa

Tuote saatavilla myös liikkeistä

Nopea toimitus - jopa yhdessä päivässä

Laadukkaat tuotteet - tyytyväisyystakuulla

Huippu asiakaspalvelu - testaa jos et usko

Arviot

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “American Crew Fiber Cream + 3-in-1 Chamomile+Pine -hiustuotesetti”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuoteseloste

American Crew Fiber Cream 100ml + 3-in-1 Chamomile+Pine 450ml -hiustuotesetti

American Crew Fiber Cream + 3-in-1 Chamomile+Pine -setti sisältää:

Fiber Cream 100ml: Kuitumaista joustavuutta ja hallittavuutta antava muotoiluvoide, joka tarjoaa keskivahvaa pitoa ja luonnollista kiiltoa. Fiber Cream antaa hiuksille jämäkkyyttä ja rakennetta.

Käyttö: Sopii erityisesti hieman pidempien hiusten muotoiluun. Levitä kosteisiin tai kuiviin hiuksiin ja muotoile haluamallasi tavalla.

American Crew 3-in-1 Chamomile+Pine 450ml: Todellinen monitoimituote kansainvälisesti tunnetulta American Crew tuotesarjalta. Klassinen 3-in-1 tuote, jossa shampoo, hoitoaine ja suihkusaippua yhdessä pullossa. Kätevä kiireisessä arjessa!  Helppokäyttöinen tuote poistaa liiallisen talin ja lian hiuksista, hiuspohjasta ja iholta.

Käyttö: Kastele hiukset. Hiero pieni määrä tuotetta hiuksiin ja hiuspohjaan ja pese sen jälkeen vartalo. Huuhtele huolellisesti.

Koko: 100ml + 450ml

AMERICAN CREW

Kun sarja perustettiin, taustalla oli yksinkertainen ajastus: tarjota miehille erityisesti heille suunniteltu parturikokemus. Stylisti David Raccuglia oivalsi jo vuonna 1994, että tulevaisuudessa miehet haluavat panostaa ulkonäköönsä yhtä paljon kuin naiset – tinkimättä kuitenkaan maskuliinisuudestaan.

Tuotteiden ilmeen ja laadun piti täyttää modernin miehet tarpeet oikean lookin ja imagon luomiseksi. Sarja asetti täyden uuden tason miesten hiustenhoitotuotteille.

Nykyään sarja on yksi tunnetuimmista grooming-ammattilaistuotemerkeistä miehille. Parturit ympäri maailmaa luottavat brändiin, joka on luotu antamaan miehille ja partureille työkaluja tyylikkäiden, trendikkäiden ja maskuliinisten lookien luomiseen joka päivä.

Kukaan ei tunne miehiä paremmin kuin American Crew. Sarja luotiin miehille, joille ulkonäköön panostaminen on tärkeää, jotta he saisivat sen, minkä haluavat. Sarjan tavoitteena on vahvistaa miesten itseluottamusta ja vetovoimaa tarjoamalla miehille grooming – ja muotoilutuotteita.

Kehitetty erityisesti miehille.