Pomp&Co. Military Comb -muotoilukampa

Laadukas ja klassinen ruskea muotoilukampa, jossa pyöristetyt piikit.

Tyylikäs ja kestävä vaihtoehto muovikammoille! Kampa on valmistettu käsin selluloosa-asetaatista, joten se on kevyt, kestävä ja joustava, ja kestää vuosia päivittäistä käyttöä. Kasvipohjainen materiaali on myös hypoallergeeninen.

Miehelle, joka vaatii myös kammaltaan tyylikkyyttä!

14,90

Varastossa

Tuote saatavilla myös liikkeistä

Nopea toimitus - jopa yhdessä päivässä

Laadukkaat tuotteet - tyytyväisyystakuulla

Huippu asiakaspalvelu - testaa jos et usko

Arviot

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Pomp&Co. Military Comb -muotoilukampa”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuoteseloste

Pomp&Co. muotoilukampa

Tummanruskea klassinen muotoilukampa on aitoa käsityötä: kampa sahataan ja hiotaan yhdestä kiinteästä kasvipohjaisesta asetaatti-palasta, jolloin jokainen kampa on yksilöllisen värinen. Tällä valmistustekniikalla kampaan ei myöskään muodostu saumoja, joilloin se on muovisiin kampoihin verrattuna kestävämpi. Myös  asetaatti-materiaali itsessään on kevyttä, mutta kestävää ja joustavaa, joten kampa kestää vuosia päivittäistä käyttöä.

Pomp&Co. kampa on täydellinen kesyttämään kurittomatkin hiukset. Pyöristetyt piikkien kärjet kampaavat hellävaraisesti  vahingoittamatta hiuksia tai hiuspohjaa. Liukuu vaivatttomasti hiusten ja parran läpi. Säännöllinen käyttö stimuloi hiuspohjaa ja poistaa epäpuhtauksia saaden hiukset näyttämään ja tuntumaan terveemmiltä.

Ominaisuudet:

  • Tyylikkäät, kullatut yksityiskohdat viimeistelevät klassisen tyylin
  • Kasvipohjainen, hypoallergeeninen materiaali, joka kestää vuosia päivittäistä käyttöä
  • Pyöristetyt piikit eivät raavi hiuspohjaa
  • Tiheä-/harvapiikkinen pää
  • 165mm

Tiesitkö?  Military Comb oli Pomp&Co. perustajan, Sammy Donnellyn, suosikki hiustarvike, jota ilman hän ei ikinä poistunut kotoaan. Sammyn motto olikin ”Real Men Carry Comb”  eli tosimiehet kantavat kampaa mukanaan.

Pomp&Co. on irlantilainen perheyritys, joka toimii parturialalla jo kolmannessa sukupolvessa. Irlannissa vallitsee pitkät parturiperinteet ja tuotteet ovat kehitetty klassisen ajattomiksi, joilla pystyt luomaan oman tyylisi oli se sitten mikä tahansa. Valikoimasta löytyy luottotuotteet hiuksille, parralle ja koko vartalolle.

Tyylikkäissä lasipurkeissa olevat tuotteet tekevät sen minkä lupaavat. Klassinen, tunnistettava tuoksu säilyy samana läpi tuotesarjan. Valikoima on selkeä, tuotteet erittäin laadukkaita ja myös erittäin riittoisia.