Pomp&Co. Military Comb -muotoilukampa

Laadukas ja klassinen ruskea muotoilukampa, jossa pyöristetyt piikit.

Tyylikäs ja kestävä vaihtoehto muovikammoille! Kampa on valmistettu käsin selluloosa-asetaatista, joten se on kevyt, kestävä ja joustava, ja kestää vuosia päivittäistä käyttöä.

Miehelle, joka vaatii myös kammaltaan tyylikkyyttä!

14,90

Varastossa

Tuote saatavilla myös liikkeistä

Arviot

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Pomp&Co. Military Comb -muotoilukampa”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuoteseloste

Pomp&Co. muotoilukampa

Tummanruskea muotoilukampa on sahattu ja hiottu käsin kiinteästä selluloosa-asetaatti-palasta. Koska kampa on valmistettu yhdestä palasta, eikä siinä näin ollen ole saumoja, on Pompin kampa muovisiin kampoihin verrattuna kestävämpi. Myös kasvipohjainen materiaali on kevyttä, mutta kestävää ja joustavaa, joten kampa kestää päivittäistä käyttöä vuosia.

  • Tyylikkäät, kullatut viimeistelyt teksteissä ’REAL MEN CARRY COMBS’
  • Pyöristetyt piikit eivät raavi hiuspohjaa
  • Tiheä-/harvapiikkinen pää
  • 165mm

Pomp&Co. on irlantilainen perheyritys, joka toimii parturialalla jo kolmannessa sukupolvessa. Irlannissa vallitsee pitkät parturiperinteet ja tuotteet ovat kehitetty klassisen ajattomiksi, joilla pystyt luomaan oman tyylisi oli se sitten mikä tahansa. Valikoimasta löytyy luottotuotteet hiuksille, parralle ja koko vartalolle.

Tyylikkäissä lasipurkeissa olevat tuotteet tekevät sen minkä lupaavat. Klassinen, tunnistettava tuoksu säilyy samana läpi tuotesarjan. Valikoima on selkeä, tuotteet erittäin laadukkaita ja myös erittäin riittoisia.