Suavecito Original – Pomade vaha (113 g)

Katso tuotteen arviot

Suavecito Original – pomade vaha antaa hiuksiisi voimakkaan kiillon, hyvää kontrollia ja pitoa. Tuotteessa erittäin miellyttävä tuoksu.

Todellinen Rockabilly tuote!

Kokeile Limited Edition Suavecito x Monsters LTD Dracula Original Pomade (113 g). Sama tuttu tuote Draculan vaatteissa!

Suaveciton muut pomadet

15,90

Varastossa

Tarjous voimassa vain verkkokaupassa

Nopea toimitus - jopa yhdessä päivässä

Laadukkaat tuotteet - tyytyväisyystakuulla

Huippu asiakaspalvelu - testaa jos et usko

2 arviota tuotteelle Suavecito Original – Pomade vaha (113 g)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuoteseloste

Suavecito Original Pomade

Klassikkomaineen saavuttaneella Suavecito Original pomadella saat hiuksiisi voimakkaan kiillon ja hyvän kontrollin sekä tuen. Erittäin miellyttävä tuoksu. Todellinen Rockabilly tuote!

Käyttö: Levitä pomade vaha kuivaan tai pyyhekuivaan hiukseen. Kuivassa hiuksessa pito on voimakkaampi. Hiero vahaa käsiisi kunnes pomade lämpenee ja notkistuu. Vie hiuksiin ja muotoile joko käsin tai kamman kanssa haluamaasi muotoon. Vesiliukoinen!

Koko: 113 g

Suaveciton ylpeyden aiheena ovat hiuspomadet, jotka ovat pidoltaan vahan kaltaisia, mutta kuitenkin vesiliukoisia.

Alusta asti tavoitellut olevansa enemmän kuin vain pelkkä yritys ja sen valmistamat tuotteet – he ovat vannoutuneet tulevansa enemmänkin kulttuurilliseksi ilmiöksi.

Yritykselle ei riitä, että tuotteet ovat huolella valmistettuja ja loistavasti toimivia – sen sijaan he haluavat pureutua syvälle parturikulttuuriin ja luoda uudelleen menneinä vuosikymmeninä paikoilleen jämähtäneen tuoteteollisuuden.

Yrityksen ylpeyden aiheena ovat törkeän hyvältä tuoksuvat hiuspomadet, jotka ovat pidoltaan vahan kaltaisia, mutta kuitenkin vesiliukoisia. Klassiset pomadet erottuvat massasta ja tekevät sen minkä lupaavat! Valikoimaan ilmestyy myös välillä päheitä Limited Edition pakkauksia – nappaa nopeasti omasi, sillä niitä on saatavilla aina rajoitettu erä.

A company devoted to the culture and its supporters. A company not devoted to itself. No ego. This is Suavecito Pomade.