Pusher 7 SECONDS -kuituvaha (85 g)

Katso tuotteen arviot

7 SEDONDS on Ruotsin lahja maailmalle ja yksi suosituimmista vahoistamme! Kuitumainen koostumus antaa todella voimakkaan, mutta joustavan pidon joka kestää aamusta yöhön..ja yöstä aamuun!

Kuivaan tai pyyhekuivattuun hiukseen.

32,00

Varastossa

Tuote saatavilla myös liikkeistä

1 arvio tuotteelle Pusher 7 SECONDS -kuituvaha (85 g)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuoteseloste

Pusher 7 SECONDS -kuituvaha

Suosittu Pusher 7 Seconds kuituvaha voimakkaalla pidolla.

Käyttö: Levitä vaha ensin hyvin käsiisi ja sen jälkeen kuivaan tai pyyhekuivaan hiukseen. Viimeistele käsin tai kammalla haluamallasi tyylillä.

Tuotteeseen mahdollisuus ostaa täyttöpakkaus joka luonnollisesti on ekologinen ja edullinen ratkaisu pitkällä käytöllä 🙂

hs_7sec

Raaka-aineet: Aqua, Petrolatum, Hydrogenated Microcrystalline Wax, Copernicia Cerifera (Carnauba), Synthetic Beeswax, VP/VA Copolymer, PVP/VA copolymer, Polyglyceryl-3 Polyricinoleate, Cereareth-22, Glycerin, Propylene Glycol, Octyldodecyl Myristate, Caprylyl Glycol/Glycerine/Glyceryl Caprylate/ Phenylpropanol, Titaniumdioxid, PEG-45M, Parfum (Fragrance).

Koko: 85g

Pusher tarina alkaa vuodesta 2003, kun O.D. -vaha voitti useita palkintoja purkin ulkonäösta ja uniikista koostumuksestaan johtuen. Puoli vuosikymmentä myöhemmin brändi laajeni uusilla tuotteilla ja vahoille kehiteltiin ekologiset täyttöpakkaukset.

Tuotteet ovat miehekkäitä ja katu-uskottavan näköisiä; sarja koostuu laadukkaista hiusten muotoilutuotteista.

Tuotteet valmistetaan Ruotsissa.