Pusher O.D. WAX hiusvaha nuuskapurkissa (42 g)

Katso tuotteen arviot

Ruotsalaisilla on tapana täyttää nämä purkit tykillä tavaralla, eikä tässäkään ole tehty poikkeusta. O.D. Wax -hiusvaha on Pusherin ensimmäinen tuote ja se marssitti lippulaivan lailla brändin kohti mainetta ja mammonaa. Helposti levittyvä vaha antaa voimakkaan pidon luonnollisella kiillolla.

Kätevä, taskuun sopiva matkakoko on yksi GROOMin myydyimmistä vahoista!

It’s the true grit of hardcore hair!

Pssst! Tämä purkki sujahtaa kokonsa puolesta postiluukusta, joten saat sen kotiin toimitettuna edullisen Pikkupaketin (3,90€) hinnalla.

16,90

Varastossa

Tuote saatavilla myös liikkeistä

Nopea toimitus - jopa yhdessä päivässä

Laadukkaat tuotteet - tyytyväisyystakuulla

Huippu asiakaspalvelu - testaa jos et usko

2 arviota tuotteelle Pusher O.D. WAX hiusvaha nuuskapurkissa (42 g)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuoteseloste

Pusher O.D. WAX hiusvaha nuuskapurkissa

Pusher klassikko, jonka koostumus valloittaa miesten sydämiä vielä liki 20 vuotta ilmestymisensä jälkeen. O.D. Wax -hiusvaha on Pusherin ensimmäinen tuote ja se marssitti lippulaivan lailla brändin kohti mainetta ja mammonaa. Helposti levittyvä vaha muistuttaa koostumukseltaan erittäin joustavaa hiusvahaa, mutta antaa silti voimakkaan pidon ja luonnollisen kiillon.

Näppärä nuuskapurkiksi muotoiltu matkakoko, joka kulkee mukana vaikka taskussa. Saatavilla myös tuplasti isompi palkintoja kahminut tyylikäs vahapurkki sekä siihen sopiva ekologinen Refill-täyttöpakkaus. Kaikki nämä kätevästi verkkokaupasta tai suoraan GROOM parturiliikkeistä!

Käyttö: Levitä O.D. Wax ensin hyvin käsiisi ja sen jälkeen kuivaan tai pyyhekuivaan hiukseen. Viimeistele käsin tai kamman avulla haluamallasi tyylillä.

hs_od

Koko: 42g

Raaka-aineet: Aqua, VP/VA Copolymer, PEG-75 Lanolin, Petrolatum, PPG-20 Methyl Glucose Ether, Beeswax, Hydrogenated Microcrystalline Wax, Cetearyl Ethylhexanoate/Isopropyl Myristate, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Cetearyl Alcohol, Ozokerite, Copernicia Cerifera, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Parfum (Fragrance), Carbomer, Aminomethyl Propanol.

Pusher tarina alkaa vuodesta 2003, kun O.D. -hiusvaha voitti useita palkintoja uniikista koostumuksestaan ja vahapurkin ulkonäön ansiosta. Puoli vuosikymmentä myöhemmin brändi laajeni uusilla tuotteilla ja vahoille kehiteltiin ekologiset ja pitkällä käytöllä rahaa säästävät täyttöpakkaukset.

Nykyään sarja koostuu laadukkaista hiusten muotoilutuotteista, kuten erilaisista hiusvahoista, rakennesuihkeesta ja hiuslakasta. Miehekkäät ja katu-uskottavat tuotteet ovat varmasti kylppärin tyylikkäimmät. Pusher-tuotteet valmistetaan rakkaassa naapurimaassamme Ruotsissa. Heja!

Pusherin vahva brändi erottuu muista. Omaperäiset tuotepakkaukset viestivät vahvasti käyttäjiensä elämäntyyliä ja arvoja; esimerkiksi hiuslakkapullo muistuttaa ulkoasultaan spraymaalipulloa ja matkakokoiset vahat on pakattu taskussa kätevästi mukana kulkevaan nuuskapurkkiin! Tuotemerkki puhuttelee miehiä, jotka haluavat erottua massasta ja joille tyyli on keino ilmasta itseään ja elämäntapaansa. Tuotesarja on suunnattu ensiluokkaista laatua arvostaville oman tiensä kulkijoille, jotka haluavat korostaa omaa persoonallista tyyliään.

Katso muut Pusher-tuotteet täältä.