Pusher O.D. WAX hiusvaha nuuskapurkissa (42 g)

Katso tuotteen arviot

Ruotsalaisilla on tapana täyttää nämä purkit tykillä tavaralla, eikä tässäkään ole tehty poikkeusta. O.D. Wax -hiusvaha on Pusherin ensimmäinen tuote ja se marssitti lippulaivan lailla brändin kohti mainetta ja mammonaa. Helposti levittyvä vaha antaa voimakkaan pidon luonnollisella kiillolla.

Kätevä, taskuun sopiva matkakoko on yksi GROOMin myydyimmistä vahoista!

It’s the true grit of hardcore hair!

16,90

Varastossa

Tuote saatavilla myös liikkeistä

Nopea toimitus - jopa yhdessä päivässä

Laadukkaat tuotteet - tyytyväisyystakuulla

Huippu asiakaspalvelu - testaa jos et usko

1 arvio tuotteelle Pusher O.D. WAX hiusvaha nuuskapurkissa (42 g)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuoteseloste

Pusher O.D. WAX hiusvaha nuuskapurkissa

Pusher klassikko, jonka koostumus valloittaa miesten sydämiä vielä liki 20 vuotta ilmestymisensä jälkeen. O.D. Wax -hiusvaha on Pusherin ensimmäinen tuote ja se marssitti lippulaivan lailla brändin kohti mainetta ja mammonaa. Helposti levittyvä vaha muistuttaa koostumukseltaan erittäin joustavaa hiusvahaa, mutta antaa silti voimakkaan pidon ja luonnollisen kiillon.

Näppärä nuuskapurkiksi muotoiltu matkakoko, joka kulkee mukana vaikka taskussa. Saatavilla myös tuplasti isompi palkintoja kahminut tyylikäs vahapurkki sekä siihen sopiva ekologinen Refill-täyttöpakkaus. Kaikki nämä kätevästi verkkokaupasta tai suoraan GROOM parturiliikkeistä!

Käyttö: Levitä O.D. Wax ensin hyvin käsiisi ja sen jälkeen kuivaan tai pyyhekuivaan hiukseen. Viimeistele käsin tai kamman avulla haluamallasi tyylillä.

hs_od

Koko: 42g

Raaka-aineet: Aqua, VP/VA Copolymer, PEG-75 Lanolin, Petrolatum, PPG-20 Methyl Glucose Ether, Beeswax, Hydrogenated Microcrystalline Wax, Cetearyl Ethylhexanoate/Isopropyl Myristate, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Cetearyl Alcohol, Ozokerite, Copernicia Cerifera, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Parfum (Fragrance), Carbomer, Aminomethyl Propanol.

Pusher on ruotsalainen brändi, jolta ei asennetta puutu. Street-henkinen Pusher kulkee omia polkujaan, tekee mitä lystää eikä välitä muiden mielipiteistä. Ajatuksena on valmistaa huippulaadukkaita tuotteita maustettuna asennetta henkivällä, jopa hieman provosoivalla twistillä.