Ale!

Redken BREWS Clay Pomade & Daily Shampoo -setti

Redken BREWSin suosituimmat tuotteet nyt edullisena settinä! Setti sisältää klassikkomaineen saavuttaneen Clay Pomaden sekä päivittäiseen käyttöön sopivan Daily Shampoon. Mitä muuta mies tarvitsee? Ei mitään.

Redken BREWS Clay Pomade -muotoiluvaha antaa hiuksiin rakennetta sekä kestävän muotoilun. Muotoiluvaha sopii normaaleille tai hennoille hiuksille tuomaan täyteläisyyttä ja runsautta hiustyyliin antaen samalla luonnollisen lopputuloksen vahvalla pidolla. Jos suosikkisi on joskus ollut Redkenin Rough Clay -vaha, niin tämä on sen entistä riittoisampi, päivitetty versio. Päivän päätteeksi Clay Pomaden pesee hellävaraisesti hiuksista pois mallasta sisältävä Redken BREWS Daily Shampoo.

Settiä saatavilla vain rajattu erä! Nappaa omasi ennen kuin loppuu.

50,00 34,00

Vain 2 varastossa

Tarjous voimassa vain verkkokaupassa

Arviot

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Redken BREWS Clay Pomade & Daily Shampoo -setti”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuoteseloste

Redken BREWS Clay Pomade & Daily Shampoo -setti

Redken BREWSin suosituimmat tuotteet nyt edullisena settinä! Redken BREWS Clay Pomade & Daily Shampoo -setti sisältää klassikkomaineen saavuttaneen muotoiluvahan sekä päivittäiseen käyttöön sopivan Daily Shampoon.

Redken BREWS Clay Pomade 100ml

Muotoiluvaha antaa hiuksiin rakennetta sekä kestävän muotoilun. Muotoiluvaha sopii normaaleille tai hennoille hiuksille tuomaan täyteläisyyttä ja runsautta hiustyyliin. Muotoiluvahassa on vahva pito, luonnollisella lopputuloksella.

Käyttö: Kuivaan tai pyyhekuivaan hiukseen. Kuivassa hiuksessa pito on voimakkaampi. Hiero tuotetta käsiisi, vie hiusten tyveen ja pituuksiin ja muotoile joko käsin tai kamman kanssa haluamaasi muotoon.

Koko: 100ml

Redken BREWS Daily Shampoo 300ml

Redken BREWS Daily Shampoo puhdistaa hiukset hellävaraisesti ja samalla auttaa vahvistamaan hiuksia. Soveltuu päivittäiseen käyttöön.

Käyttö: Vaahdota, hiero hiuksiin ja hiuspohjaan minuutin ajan ja huuhtele pois.  Mikäli ainetta joutuu silmiin, huuhtele välittömästi.

Koko: 300ml

Redken Brewsin hiustenhoitotuotteet ovat tehokkaita monipuolisia tuotteita, ja ne sopivat nykymiesten erilaisiin elämäntyyleihin. Mallas vahvistaa hiusta! Tuotteiden sisältämän maltaan ravintoaineet auttavat korjaamaan kuivuneita, vaurioituneita hiuksia ja antamaan niille uutta elinvoimaa. Proteiinit antavat kovalle vedelle altistuville ja säävaihteluista kärsiville hiuksille uutta vahvuutta, rakennetta ja kiiltoa.

Muut Redken BREWS muotoilutuotteet löydät täältä