Reuzel Concrete Hold Matte Pomade (35g)

ETU! Reuzel Concrete Matte Hold Pomade Road Trip -setti 113g + 35g
ROAD TRIP SETTI NORMAALITUOTTEEN HINNALLA – MATKAKOKOINEN POMADE (35g) KAUPAN PÄÄLLE! SÄÄSTÄT 15,90€

Reuzel Concrete Hold Matte pomade antaa betoninlujan pidon ilman kiiltoa. Voimakkaasta pidosta huolimatta vaha on helposti levittyvä ja uudelleenmuotoiltava. Kevyt koostumus ei latista hiuksia ja sopii erityisesti hennoille hiuksille. Vesiliukoinen mattaihme peseytyy helposti pois ja siinä on miellyttävä vaniljan ja colan tuoksu.

Näppärä matkakoko kulkee menossa mukana!

Pssst! Tämä purkki sujahtaa kokonsa puolesta postiluukusta, joten saat sen kotiin toimitettuna edullisen Pikkupaketin (3,90€) hinnalla.

15,90

Varastossa

Nopea toimitus - jopa yhdessä päivässä

Laadukkaat tuotteet - tyytyväisyystakuulla

Huippu asiakaspalvelu - testaa jos et usko

Arviot

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Reuzel Concrete Hold Matte Pomade (35g)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuoteseloste

Reuzel Concrete Hold Matte Pomade (35g)

Reuzel Concrete pomade tarjoilee voimakasta pitoa, helppoa levittyvyyttä ja uudelleenmuotoiltavuutta mattaisella viimeistelyllä.

  • Vahva, mutta joustava pito ilman kiiltoa
  • Tuntuu kevyeltä hiuksissa, eikä latista niitä
  • Helposti uudelleenmuotoiltava
  • Vesiliukoinen, ei jätä tuotejäämiä hiukseen
  • Kuivaan/pyyhekuivaan hiukseen
  • Miellyttävä cola-vanilja tuoksu

Käyttö: Lämmitä sopiva määrä vahaa hieromalla sitä huolellisesti kämmenten välissä niin kauan kunnes tuote pehmenee kunnolla. Levitä se kauttaaltaan kuiviin tai pyyhekuiviin hiuksiin.

Vinkki: suihkuta ensin pyyhekuiviin hiuksiin Reuzel Clay Sprayta, föönaa hiukset kuiviksi ja levitä lopuksi Concrete Pomade. Lopputuloksena joustava ja luonnollisen näköinen tyyli, joka pitää koko päivän!

Koko: 35g

Reuzel tuotteet löydät täältä

Reuzel on hollantia, ja se tarkoittaa laardia – mikäpä muukaan nimi olisi osuvampi laadukkaille Old School -pomadeille?

Schorem on miesten Old School -parturiliike Rotterdamissa. Liikkeessä on erikoistuttu klassisiin miesten hiustyyleihin; pompadour ja flattop muiden muassa ovat liikkeen arkea. Liikkeen perustajat Leen ja Bertus aloittivat uransa vain 14-vuotiaina intohimosta miesten klassisiin hiustenleikkauksiin. Omaan, vaativaan makuunsa ja usean vuosikymmenen parturointikokemukseensa pohjautuen nämä parturimestarit ovat luoneet myös Reuzel hius- ja partatuotesarjan, joka on suunniteltu perinteitä kunnioittaen, mutta vastaamaan nykypäivän modernien miesten korkeisiin vaatimuksiin.

Reuzelin tuotteissa kunnioitetaan vanhan ajan pomade-henkeä; menneisyydessä pomadet oli valmistettu eläinrasvasta ja hajustettu omenoilla. Modernit, synteettisesti valmistetut pomadet mukailevat yhä mennyttä, ja monissa tuoksuukin perinteinen omena.