RICH by Rick Ross Luxury Strong Styling Wax -kuituvaha (74 g)

RICH by Rick Ross

Luxusta henkivästä elämäntyylistään sekä muhkeasta parrastaan tunnettu rap-moguli Rick Ross on ottanut haltuunsa komeudenhoitomarkkinat ja nyt herran tuotesarja löytyy myös meiltä!

Voittajat ovat vahvoja ja niin on tämä kuituvahakin! RICH by Rick Ross Luxury Strong Styling Wax -kuituvahan ansiosta saat hiuksiin tekstuuria ja voimakasta pitoa mattaisella lopputuloksella. Sopii kaikille hiustyypeille ja erilaisiin hiustyyleihin.

#BOSSUP

 

11,34

Vain 3 varastossa

Tarjous voimassa vain verkkokaupassa

Nopea toimitus - jopa yhdessä päivässä

Laadukkaat tuotteet - tyytyväisyystakuulla

Huippu asiakaspalvelu - testaa jos et usko

Arviot

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “RICH by Rick Ross Luxury Strong Styling Wax -kuituvaha (74 g)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Tuoteseloste

RICH by Rick Ross Luxury Strong Styling Wax -kuituvaha (74 g)

RICH by Rick Ross Luxury Strong Styling Wax on notkea kuituvaha, joka loihtii hiuksiin tyylikästä tekstuuria ja voimakasta pitoa jättäen hiukset kuitenkin helposti muotoiltaviksi. Sopii kaikille miehille ja kaikille hiustyypeille.

Käyttö: Levitä kuiviin tai pyyhekuiviin hiuksiin ja muotoile haluamallasi tavalla. Napakka pito ja matta lopputulos.

Koko: 74 g

Amerikkalaisen rap-artisti Rick Rossin nimeä kantava tuotesarja RICH by Rick Ross on vihdoin rantautunut Suomeen! Tuotesarja pitää sisällään laadukkaat hius- ja partatuotteet, jotka henkivät samaa tyyliä kuin maailmankuulu perustajansa. Sarja koostuu 9 tuotteesta, jotka sisältävät mm. kaviaariuutetta, hampunsiemenöljyä, samppanjauutetta sekä Kona-kahvia. Ei sisällä sulfaatteja tai parabeeneja.

#BOSSUP

Tutustu myös muihin Rick Ross tuotteisiin.