Suavecito Pomade Firme Clay -mattavaha (113g)

Täydellinen mattavaha etenkin suomalaiselle hennolle tukalle. Antaa tekstuuria ja pitoa ilman että hiukset jäävät kovan tai tahmaisen tuntuisiksi. Sopii etenkin ohuelle ja lyhyelle tai puolipitkälle tukalle. Vesiliukoinen vaha on helppo pestä pois. Pomadessa on Suaveciton tuttu, miellyttävä ja miehekäs klassikkotuoksu.

Mattainen lopputulos ja vahva pito samasta purkista!

Muut Suaveciton pomadet löydät täältä.

 

22,90

Vain 1 varastossa

Nopea toimitus - jopa yhdessä päivässä

Laadukkaat tuotteet - tyytyväisyystakuulla

Huippu asiakaspalvelu - testaa jos et usko

Arviot

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Suavecito Pomade Firme Clay -mattavaha (113g)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Tuoteseloste

Suavecito Pomade Firme Clay -mattavaha

Täydellinen mattavaha etenkin suomalaiselle hennolle hiukselle. Antaa tekstuuria ja pitoa ilman että hiukset jäävät kovan tai tahmaisen tuntuisiksi. Sopii etenkin hennolle ja lyhyelle tai puolipitkälle tukalle. Mattainen lopputulos ja vahva pito samasta purkista!

Koko: 113g

Käyttö: Levitä pomade kuivaan hiukseen, jolloin pito on voimakkaampi. Lämmitä sormenpäänkokoinen nokare pomadea käsissä – älä skippaa tätä vaihetta, sillä pomade on alkuun jämäkkä. Vie tuotetta ensin hiusten latvoihin ja etene sitten tyveä kohti.  Muotoile joko käsin tai kamman kanssa haluamaasi muotoon.

Luonnollinen, mattainen lopputulos, joka pysyy koko päivän. Vesiliukoinen pomade on helppo pestä pois. Firme Clay -mattavahassa on Suaveciton tuttu, klassikkotuoksu.

Tsekkaa myös muut Suaveciton tuotteet.