Suavecito Spring LTD 2024 Matte Pomade (113g)

Only best hair days!

Suavecito Spring 2024 Edition mattapomade, jolla hiukset saavat keskivahaa pitoa, helposti muotoiltavaa rakennetta ja luonnollisen mattaviimeistelyn. Uusi kausivaha vie fiilikset alkukevään lämpenevien iltojen ensimmäisiin kruisailuihin.

Mattapomadessa tuoksuu keskiyön kruisailut; mehukas mandariini ja raikas bergamotti käynnistävät matkan kuten vanhan moottorin ensimmäiset revittelyt. Tuoksun keskiössä lämmin muskottipähkinä ja makea orvokki vievät fiilikset kultaisen kruisailun aikakauteen, jolloin jokainen kyyti oli seikkailu. Pohjalla lämmin myski ja seetripuu tuovat ripauksen klassista nostalgiaa vieden tuoksun juuret syvälle kruisailuun rantateillä Californian kirkkaiden tähtien alla.

Hanki omasi – rajoitettu erä!

 

23,90

Varastossa

Nopea toimitus - jopa yhdessä päivässä

Laadukkaat tuotteet - tyytyväisyystakuulla

Huippu asiakaspalvelu - testaa jos et usko

Arviot

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Suavecito Spring LTD 2024 Matte Pomade (113g)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuoteseloste

Suavecito Spring LTD 2024 Matte Pomade (113g)

Suavecito Matte Pomade nyt uudessa, supertyylikkäässä Spring 2024 Edition purkissa ja uudella tuoksulla varustettuna. Monipuolinen mattapomade, jolla hiukset saavat keskivahaa pitoa, helposti muotoiltavaa tekstuuria ja luonnollisen mattaviimeistelyn.

Mattapomadessa tuoksuu keskiyön kruisailut; mehukas mandariini ja raikas bergamotti käynnistävät matkan kuten vanhan moottorin ensimmäiset revittelyt. Tuoksun keskiössä lämmin muskottipähkinä ja makea orvokki vievät fiilikset kultaisen kruisailun aikakauteen, jolloin jokainen kyyti oli seikkailu. Pohjalla lämmin myski ja seetripuu tuovat ripauksen klassista nostalgiaa vieden tuoksun juuret syvälle kruisailuun Californian kirkkaiden tähtien alla.

Koko: 113g

Käyttö: Lämmitä pieni määrä pomadea käsien välissä, vie kuiviin hiuksiin ja muotoile. Peseytyy helposti vedellä.

Suavecito

Suavecito on valloittanut maailman klassisilla pomadeilla, jotka erottuvat massasta. Pomadet ovat pidoltaan vahan kaltaisia, mutta kuitenkin vesiliukoisia.

Alusta asti tavoitellut olevansa enemmän kuin vain pelkkä yritys ja sen valmistamat tuotteet – he ovat vannoutuneet tulevansa enemmänkin kulttuurilliseksi ilmiöksi.

Yritykselle ei riitä, että tuotteet ovat huolella valmistettuja ja loistavasti toimivia – sen sijaan he haluavat pureutua syvälle parturikulttuuriin ja luoda uudelleen menneinä vuosikymmeninä paikoilleen jämähtäneen tuoteteollisuuden.

Yrityksen ylpeyden aiheena ovat törkeän hyvältä tuoksuvat hiuspomadet, jotka ovat pidoltaan vahan kaltaisia, mutta kuitenkin vesiliukoisia. Klassiset pomadet erottuvat massasta ja tekevät sen minkä lupaavat! Valikoimaan ilmestyy myös välillä päheitä Limited Edition pakkauksia – nappaa nopeasti omasi, sillä niitä on saatavilla aina rajoitettu erä.

A company devoted to the culture and its supporters. A company not devoted to itself. No ego. This is Suavecito Pomade.