Ale!

The Blubeards Revenge voidemainen hiusvaha – MATT PASTE (20ml)

Voidemainen hiusvaha keskivoimakkaalla pidolla. Normaalikiillon jättävä tuote soveltuu erinomaisesti puolipitkiin malleihin, kun maksimaalista pitoa ei tarvita. Pienen koon ansiosta helppo kantaa mukana!

3,00 2,00

Varastossa

Tarjous voimassa vain verkkokaupassa

Arviot

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “The Blubeards Revenge voidemainen hiusvaha – MATT PASTE (20ml)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuoteseloste

Voidemainen hiusvaha keskivoimakkaalla pidolla. Normaalikiillon jättävä tuote soveltuu erinomaisesti puolipitkiin malleihin, kun maksimaalista pitoa ei tarvita. Tuotteella muotoilet vaivatta hiuksesi haluamallasi tavalla!

Käyttö: Kuiviin tai pyyhekuiviin hiuksiin. Ota hiusvahaa herneen kokoinen määrä kämmenellesi. Hiero kämmeniä yhteen ja vie hiusvaha hiuksiin tasaisesti joka puolelle. Viimeistele harjalla tai kammalla. Tuote on vesiliukoinen, eli se peseytyy helposti pois. Suosittelemme kuitenkin aina muotoilutuotteiden käyttäjille hyvää shampoota, joka pesee tuotteen pois ja pitää hiukset sekä hiuspohjan kunnossa.

Raaka-aineet: Aqua, steareth 21,PVP,Petrolatum,steareth 2,microcyrstalline wax ,Polyquaternium 7, Parfum,Paraffinum liquidum, Monopropyleneglycol, phenoxyethanol,ethylhexylglycerin,Alpha isomethylionone,benzyl salicylate,citral,citronellol,geraniol,butylphenyl methylpropional,limonene, linalool

Koko: 20 ml