Reuzel Blue – Strong Hold High Sheen pomade (113g)

Katso tuotteen arviot

Vesiliukoinen pomade voimakkaalla pidolla. Pomade jättää voimakkaan kiillon, mutta ei rasvaisen tuntuisia hiuksia. Erittäin helppo levittää ja muotoilla.

Reuzel kouluttajamme vinkki: tällä tuotteella saa loihdittua korkeimman pompadourin kun levittää tuotetta tyvestä latvaan

Pssst! Tämä näppärän kokoinen purkki sujahtaa kokonsa puolesta postiluukusta, joten saat sen kotiin toimitettuna edullisen Pikkupaketin (3,90€) hinnalla.

23,90

Varastossa

Tuote saatavilla myös liikkeistä

Nopea toimitus - jopa yhdessä päivässä

Laadukkaat tuotteet - tyytyväisyystakuulla

Huippu asiakaspalvelu - testaa jos et usko

2 arviota tuotteelle Reuzel Blue – Strong Hold High Sheen pomade (113g)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuoteseloste

Reuzel Blue – Strong Hold High Sheen pomade (113g)

Schorem -partureiden kehittämän tuotesarjan klassikko Reuzel Blue Pomade. Vesiliukoisista Reuzeleista sinisessä pomadessa on voimakkain pito. Pomade jättää voimakkaan kiillon, mutta ei rasvaisen tuntuisia hiuksia. Helppo levittää ja muotoilla haluamallasi tavalla. Voit käyttää muotoilussa apuna myös kampaa. Erittäin miellyttävä, kevyen vaniljainen tuoksu!

Käyttö: Levitä pomade kuivaan tai pyyhekuivaan hiukseen. Kuivassa hiuksessa pito on voimakkaampi. Hiero tuotetta käsiisi kunnes pomade lämpenee ja notkistuu. Vie hiuksiin ja muotoile joko käsin tai kamman kanssa haluamaasi muotoon.

Koko: 113 g

Reuzelin tuotteet löydät täältä