Suavecito x Loser Machine LTD Matte Pomade (113g)

Only best hair days!

Suavecito löi hynttyyt yhteen Loser Machine Companyn kanssa ja collabon tuotoksena syntyi supertyylikäs mattapomade, jolla hiukset saavat keskivahaa pitoa, helposti muotoiltavaa rakennetta ja luonnollisen mattaviimeistelyn.

Tuoksussa yhdistyy todella harmonisella tavalla muun muassa lämmin ja makea merlot, miellyttävä neilikka sekä kermainen vanilja.

 

19,10

Vain 2 varastossa

Tarjous voimassa vain verkkokaupassa

Nopea toimitus - jopa yhdessä päivässä

Laadukkaat tuotteet - tyytyväisyystakuulla

Huippu asiakaspalvelu - testaa jos et usko

Arviot

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Suavecito x Loser Machine LTD Matte Pomade (113g)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuoteseloste

Suavecito x Loser Machine LTD Matte Pomade (113g)

Suavecito Matte Pomade nyt uudessa, supertyylikkäässä purkissa ja uudella tuoksulla varustettuna. Suavecito löi hynttyyt yhteen Loser Machine Companyn kanssa ja collabon tuotoksena syntyi monipuolinen mattapomade, jolla hiukset saavat keskivahaa pitoa, helposti muotoiltavaa tekstuuria ja luonnollisen mattaviimeistelyn.

Tuoksu

  • Latvatuoksu: Tumma kirsikka ja makea merlot herättelevät tuoksunystyrät henkiin
  • Sydäntuoksu: neilikka ja lämmitetty kaneli antavat pomadeen juuri oikean määrän mausteisuutta
  • Pohjatuoksu: kermainen vanilja ja mystinen myski toimivat loppukaneettina täyteläiselle ja lämpimälle aromaattiselle liitolle

Koko: 113g

Käyttö: Lämmitä pieni määrä pomadea käsien välissä, vie kuiviin hiuksiin ja muotoile. Peseytyy helposti vedellä.

Suavecito on valloittanut maailman klassisilla pomadeilla, jotka erottuvat massasta. Pomadet ovat pidoltaan vahan kaltaisia, mutta kuitenkin vesiliukoisia.

Alusta asti tavoitellut olevansa enemmän kuin vain pelkkä yritys ja sen valmistamat tuotteet – he ovat vannoutuneet tulevansa enemmänkin kulttuurilliseksi ilmiöksi.

Yritykselle ei riitä, että tuotteet ovat huolella valmistettuja ja loistavasti toimivia – sen sijaan he haluavat pureutua syvälle parturikulttuuriin ja luoda uudelleen menneinä vuosikymmeninä paikoilleen jämähtäneen tuoteteollisuuden.

Yrityksen ylpeyden aiheena ovat törkeän hyvältä tuoksuvat hiuspomadet, jotka ovat pidoltaan vahan kaltaisia, mutta kuitenkin vesiliukoisia. Klassiset pomadet erottuvat massasta ja tekevät sen minkä lupaavat! Valikoimaan ilmestyy myös välillä päheitä Limited Edition pakkauksia – nappaa nopeasti omasi, sillä niitä on saatavilla aina rajoitettu erä.

A company devoted to the culture and its supporters. A company not devoted to itself. No ego. This is Suavecito Pomade.