Pusher TEMPORARY BOTTLE rakennesuihke (150 ml)

Pusherin rakennesuihke on GROOM Partureiden ehdoton luottotuote! Tuote on erinomainen liukkaisiin ja lasimaisiin hiuksiin, joihin halutaan hallittavuutta ja rakennetta. Vahvistaa ja voimistaa hiuksia samalla kun antaa hyvän suojan UV-säteilyä vastaan.

Surffareille ja rokkareille must have -tuote!

 

26,00

Varastossa

Tuote saatavilla myös liikkeistä

Arviot

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Pusher TEMPORARY BOTTLE rakennesuihke (150 ml)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuoteseloste

Pusher Temporary Bottle – rakennesuihke

Rakennesuihke Temporary Bottle on erinomainen liukkaisiin ja lasimaisiin hiuksiin, johon halutaan hallittavuutta ja rakennetta. Vahvistaa ja voimistaa hiuksia samalla kun antaa hyvän suojan UV-säteilyä vastaan. Erinomainen tuote esimerkiksi käytettävksi jonkin muun muotoilutuotteen alle. Surffareille ja rokkareille must have -tuote!

Käyttö: Suihkuta pyyhekuivattuihin hiuksiin ja anna kuivua itsekseen tai kuivaa föönillä. Mitä enemmän tuotetta on hiuksessa sitä  enemmän saat rakennetta. Jatka hiustenmuotoiluasi vahalla niin halutessasi.

hs_temp_bottle

Raaka-aineet: Aqua, Alcohol Denate, Magnesium Sulfate, VP/VA Copolymer, Sodium Chloride, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Hydrolyzed Rhodophycea Extract, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Parfum (Fragrance), Limonene, Linalool, Citral, Geraniol, Citronellol, Farnesol, Hydroxycitronellal, Coumarin, Cinnamyl Alcohol, Benzophenone-4.

Koko: 150 ml