Pusher TEMPORARY BOTTLE rakennesuihke (150 ml)

Katso tuotteen arviot

Pusherin mustanpuhuva Temporary Bottle kätkee sisäänsä kaiken mitä rakennesuihkeelta voi toivoa. Hiuksia hoitavia ja vahvistavia mineraaleja, UV-suojan sekä napakkaa pitoa, joka kestää. Erinomainen erityisesti liukkaisiin ja lasimaisiin hiuksiin, joihin halutaan hallittavuutta ja rakennetta.

Kyseessä on GROOM Partureiden ehdoton luottotuote ja yksi Pusherin suosituimmista tuotteista!

 

27,90

Varastossa

Tuote saatavilla myös liikkeistä

Nopea toimitus - jopa yhdessä päivässä

Laadukkaat tuotteet - tyytyväisyystakuulla

Huippu asiakaspalvelu - testaa jos et usko

1 arvio tuotteelle Pusher TEMPORARY BOTTLE rakennesuihke (150 ml)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuoteseloste

Pusher Temporary Bottle – rakennesuihke

Temporary Bottle rakennesuihke on erinomainen liukkaisiin ja lasimaisiin hiuksiin, joihin halutaan hallittavuutta ja rakennetta. Hiuksia vahvistava suihke antaa samalla myös hyvän suojan UV-säteilyä vastaan. Erinomainen tuote esimerkiksi käytettäväksi jonkin muun muotoilutuotteen alle. Surffareille, rokkareille ja itse asiassa ihan joka iikalle must have -tuote!

Käyttö: Suihkuta pyyhekuiviin hiuksiin ja anna kuivua itsekseen tai kuivaa föönillä. Mitä enemmän tuotetta on hiuksessa sitä enemmän saat rakennetta. Viimeistele tyyli halutessasi jollakin Pusherin kolmesta hiusvahasta tai muotoiluvoiteella.

hs_temp_bottle

Koko: 150 ml

Raaka-aineet: Aqua, Alcohol Denate, Magnesium Sulfate, VP/VA Copolymer, Sodium Chloride, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Hydrolyzed Rhodophycea Extract, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Parfum (Fragrance), Limonene, Linalool, Citral, Geraniol, Citronellol, Farnesol, Hydroxycitronellal, Coumarin, Cinnamyl Alcohol, Benzophenone-4.

Pusher tarina alkaa vuodesta 2003, kun O.D. -hiusvaha voitti useita palkintoja uniikista koostumuksestaan ja vahapurkin ulkonäön ansiosta. Puoli vuosikymmentä myöhemmin brändi laajeni uusilla tuotteilla ja vahoille kehiteltiin ekologiset ja pitkällä käytöllä rahaa säästävät täyttöpakkaukset.

Nykyään sarja koostuu laadukkaista hiusten muotoilutuotteista, kuten erilaisista hiusvahoista, rakennesuihkeesta ja hiuslakasta. Miehekkäät ja katu-uskottavat tuotteet ovat varmasti kylppärin tyylikkäimmät. Pusher-tuotteet valmistetaan rakkaassa naapurimaassamme Ruotsissa. Heja!

Pusherin vahva brändi erottuu muista. Omaperäiset tuotepakkaukset viestivät vahvasti käyttäjiensä elämäntyyliä ja arvoja; esimerkiksi hiuslakkapullo muistuttaa ulkoasultaan spraymaalipulloa ja matkakokoiset vahat on pakattu taskussa kätevästi mukana kulkevaan nuuskapurkkiin! Tuotemerkki puhuttelee miehiä, jotka haluavat erottua massasta ja joille tyyli on keino ilmasta itseään ja elämäntapaansa. Tuotesarja on suunnattu ensiluokkaista laatua arvostaville oman tiensä kulkijoille, jotka haluavat korostaa omaa persoonallista tyyliään.