The Bluebeards Revenge Sea Salt Spray -suolasuihke (300ml)

Me kaikki tiedämme, että merivedessä lilluneessa hiuksessa on kivan rapsakka tuntuma. Saman fiiliksen saa The Bluebeards Revengen suolasuihkeella ilman että poistuu kuivalta maalta. Suolasuihke tuo hiukseen rouhean mattaista rakennetta ja voimakasta pitoa. Tämän tuotteen ansiosta surffareidenkin hymy hyytyy!

Todella riittoisa 300ml pullo, joka on valmistettu 100% kierrätetystä muovista!

 

16,90

Vain 3 varastossa

Nopea toimitus - jopa yhdessä päivässä

Laadukkaat tuotteet - tyytyväisyystakuulla

Huippu asiakaspalvelu - testaa jos et usko

Arviot

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “The Bluebeards Revenge Sea Salt Spray -suolasuihke (300ml)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuoteseloste

Sea Salt Spray – Suolasuihke – The Bluebeards Revenge

Sea Salt Spray suolasuihke on tuote, jota jokaisen hiuksellisen pitäisi kokeilla. Merivedessä lilluneessa hiuksessa on kivan rapsakka tuntuma ja saman fiiliksen saa nyt The Bluebeards Revengen merisuolasuihkeella ilman että poistuu kuivalta maalta. Suolasuihke tuo hiukseen suolaisen mattaista rakennetta ja voimakasta pitoa. Tämän tuotteen avulla surffareidenkin hymy hyytyy!
Todella riittoisa koko!
Käyttö: Ravista ennen käyttöä! Suihkuta märkiin tai pyyhekuiviin hiuksiin ja muotoile föönin avulla mattaisen rouhea lopputulos. Pidemmät hiukset: vaihtoehtoisesti suihkuttele kauttaaltaan kuivaan hiukseen ja puristele käsin kadehdittavat surffilaineet.
Koko: 300 ml
Tutustu myös muihin The Bluebeards Revenge tuotteisiin!

The Bluebeards Revenge tarjoaa laajan valikoiman tuotteita ja tarvikkeita mm. parranajoon, viiksien ja parran hoitoon sekä muotoilu- ja hoitotuotteita hiuksille. Tuotesarjan tarina alkoi vuonna 2010 Englannissa ja suuren suosion saavuttamana tuotteita myydään nykyään jo yli 100 eri maassa.

Tuotesarja panostaa voimakkaasti ympäristöystävällisiin ratkaisuihin ja onkin luopunut monista turhista pakkausmateriaaleista, käyttää kierrätettyä muovia ja niissä tapauksissa, joissa muovittomuus on mahdollista, siihen tartutaan. Lisäksi nykyisin kaikki tuotteet ovat 100% vegaanisia. Tuotteet tunnistaa pääkallo logosta.

Sarjan ideologian mukaan jokaisen modernin miehen tulisi panostaa hiukan enemmän itseensä ja nauttia laadukkaista tuotteista joka päivä. Tämä Iso-Britannian lahja maailmalle tarjoaa kaiken mitä mies komeudenhoitoon tarvitsee – ammattitaidolla mutta aina pilke silmäkulmassa!