NIOXIN Trial Kit 2 -kokeilupakkaus

Harmina selkeästi ohenevat, ohuen näköiset tai hienolaatuiset hiukset?

NIOXIN Trial Kit 2 -kokeilupakkaus on tarkoitettu hoidoksi huomattavasti oheneville, hienolaatuisille luonnollisille hiuksille. Tuuheuttava hoito sisältää aurinkosuojakertoimen 15 hiuspohjan suojaamiseksi ja antioksidantteja ja kasviperäisiä aineita hiuspohjan virkistykseen. Tuloksena tuuheamman näköiset hiukset. Pakettiin sisältyy shampoo, hoitoaine sekä hiuspohjaan levitettävä Nioxin Scalp -hoito.

NIOXIN on ainoa kampaamomerkki, jolla on yli 25 vuoden kokemus ohenevista hiuksista. Nioxin uskoo, että hiuspohja on kasvojen ihon jatke ja että sitä pitäisi kohdella samoin. Siitä lähtien kun Eva Graham perusti merkin, Nioxin on luonut ja johtanut hiustenhoitoteollisuuden uutta luokkaa ja tuonut toivoa ja luottamusta miehille ja naisille kaikkialla. Nioxin on Stylist Choice -valinta numero 1 oheneville hiuksille ja Stylist Choice Award -palkinnon voittaja 15 vuotta peräkkäin.

Mikäli hiuksesi ovat vain hieman ohentuneet, suosittelemme NIOXIN Trial Kit 1 -hoitoa.

NIOXIN Trial Kit 2 -kokeilupakkauksella on tyytyväisyystakuu. Lue lisää alta.

17,45

Varasto loppu

Liittymällä odotuslistalle saat tiedon sähköpostiisi kun tuote on jälleen saatavilla.

Tarjous voimassa vain verkkokaupassa

Nopea toimitus - jopa yhdessä päivässä

Laadukkaat tuotteet - tyytyväisyystakuulla

Huippu asiakaspalvelu - testaa jos et usko

Arviot

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “NIOXIN Trial Kit 2 -kokeilupakkaus”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuoteseloste

NIOXIN Trial Kit 2 -kokeilupakkaus

Nioxin Hair System Kit 2 hoito huomattavasti oheneville hiuksille, hennoille käsittelemättömille hiuksille.

Luo tuuheamman näköiset hiukset innovatiivisella Nioxin Hair System Kit 2 -hoidolla huomattavasti oheneville, hienolaatuisille luonnollisille hiuksille. Tämä ammattimainen 3 hiustenhoitotuotteen sarja auttaa puhdistamaan, optimoimaan ja hoitamaan hiuksia ja hiuspohjaa. Nioxin Hair System vahvistaa kestävyyttä vaurioitumista ja katkeilua vastaan jättäen hiukset tuuheamman näköisiksi ja terveen kiitäviksi. Tuuheuttava System 2 -hoito sisältää aurinkosuojakertoimen 15 hiuspohjan suojaamiseksi ja antioksidantteja ja kasviperäisiä aineita hiuspohjan virkistykseen.

Paketti sisältää kolme tuotetta:

 1. Nioxin Shampoo 2 (150ml): poistaa talia ja ympäristön jäämiä hiuspohjasta ja hiuksista.
  Käyttö: Levitä märkiin hiuksiin, hiero hellävaraisesti hiuspohjaan ja hiuksiin. Vaahdota 1 minuutin ajanja huuhtele lopuksi huolellisesti. Käytä päivittäin.
 2. Nioxin Scalp Revitaliser -hoitoaine 2 (150ml): kevyt hoitoaine, joka auttaa antamaan vastustuskykyä ja hallitsemaan kosteustasapainoa.
  Käyttö: Levitä pesun jälkeen hiuspohjaan ja hiuksiin. Anna vaikuttaa 1-3 minuuttia. Huuhtele hyvin.
 3. Nioxin Scalp -hoito 2 (50ml): sisältää antioksidantteja ja kasviperäisiä aineita hiuspohjan virkistykseen.
  Käyttö: Levitä suoraan koko hiuspohjaan ja hiero hellävaraisesti kauttaaltaan. HUOM! Älä huuhtele.

4 ominaisuutta:

 • Ammattimainen hoito huomattavasti oheneviin, hentoihin käsittelemättömiin hiuksiin
 • Tuuheamman näköiset hiukset ja parempi suoja vaurioita vastaan
 • BioAMP-teknologia edistää tuuheamman näköisiä hiuksia lisäämällä jokaisen hiuksen täyteläisyyttä ja vähentämällä hiustenlähtöä
 • Activ-Renewal-teknologia virkistyneelle hiuspohjalle ja luonnollisten hiusten terveelle kiillolle

Nioxin

Nioxin on ainoa kampaamomerkki, jolla on yli 25 vuoden kokemus ohenevista hiuksista. Nioxin uskoo, että hiuspohja on kasvojen ihon jatke ja että sitä pitäisi kohdella samoin. Siitä lähtien kun Eva Graham perusti merkin, Nioxin on luonut ja johtanut hiustenhoitoteollisuuden uutta luokkaa ja tuonut toivoa ja luottamusta miehille ja naisille kaikkialla. Nioxin on Stylist Choice -valinta numero 1 oheneville hiuksille ja Stylist Choice Award -palkinnon voittaja 15 vuotta peräkkäin.

Tyytyväisyystakuu

Paksumman ja tuuheamman näköiset hiukset jo 4 viikossa tai rahat takaisin! Lue lisää osoitteessa www.nioxin.fi/moneyback

1. Tämä tarjous on avoin kaikille 18-vuotta täyttäneille Suomessa asuville henkilöille lukuun ottamatta tarjouksessa mukana olevien kampaamoiden omistajia, työntekijöitä ja heidän perheenjäseniään sekä Coty Inc. työntekijöitä. Tarjous koskee ainoastaan Suomessa ostettuja tuotteita.

2. Jos mielestäsi NIOXIN System Kitin tai Diaboostin käytöllä saavutettava lopputulos ei ole paksummat ja tuuheamman näköiset hiukset 30 päivässä, kampanjan järjestäjä palauttaa sinulle maksamasi hinnan näiden ehtojen mukaisesti (System Kit sisältää seuraavat tuotteet: Cleanser, Scalp Revitaliser ja Treatment).

3. Palautushakemus on tehtävä kolmen kuukauden kuluessa ostopäivästä.

4. Mene osoitteeseen Nioxin.fi/ moneyback, jossa voit tehdä hakemuksen palautuksen saamiseksi. Verkkosivustossa hakijoita pyydetään ilmoittamaan seuraavat tiedot: nimi, sähköpostiosoite, tuotteen ostopäivä (kassakuitissa), oston arvo (kassakuitissa) ja pankkitilin tiedot.

5. Ehdot täyttäville hakijoille lähetetään sähköpostilla vastauslähetystarra. Vastauslähetystarrassa on palautusosoite ja viivakoodi, joka mahdollistaa kirjeen lähettämisen ilman postimaksua. Hakijan tulee kiinnittää vastauslähetystarra kirjekuoreen ja liittää mukaan alkuperäinen kassakuitti. Kassakuitissa tulee näkyä tuotenimike. Jos kassakuitissa ei ole NIOXIN System Kit tai Diaboost -tuotenimikettä tai hakijalla ei ole kassakuittia, hakijan tulee lähettää System Kitin NIOXIN Treatment tai Diaboost- pullo todisteeksi ostosta.

6. Jos haet palautusta lähettämällä kassakuitin, kuitin pitää olla alkuperäinen kappale. Kuittia ei palauteta. Kopioituja, lukukelvottomia tai töhrittyjä kuitteja ei hyväksytä.

7. Epätäydellisiä, väärin osoitettuja tai myöhästyneitä hakemuksia ei hyväksytä. Lähetystodistusta ei hyväksytä todisteena toimittamisesta. Kampanjan järjestäjä ei vastaa kadonneista, vahingoittuneista tai viivästyneistä lomakkeista ja/tai niiden sisällöstä.

8. Kampanjan järjestäjä palauttaa enintään yhden ostetun NIOXIN System Kit sarjan tai Diaboost-pullon maksetun ostohinnan, kun osto todistetaan alkuperäisellä kassakuitilla tai NIOXIN Treatment tai Diaboost- pullolla edellä olevan kohdan 5 mukaisesti. Palautus tehdään siirtämällä summa ilmoitetulle pankkitilille. Kampanjan järjestäjä palauttaa enintään 53.10 euroa.

9. Kampanjan järjestäjä palauttaa rahat 4–6 viikon kuluessa kokonaan täytetyn lomakkeen ja kuitin vastaanottamisesta.

10. Vain yksi palautus taloutta kohden.

11. Tarjous koskee ainoastaan NIOXIN System Kit tai Diaboost- pakkauksia.

12. Kampanjan järjestäjä pidättää oikeuden milloin tahansa muuttaa näitä ehtoja tai peruuttaa kampanja, jos esille nousee kampanjan järjestäjän hallitsemattomissa olevia olosuhteita.

13. Ehtoihin sovelletaan Suomen lakia, ja kampanjaan liittyvät oikeudenkäyntimenettelyt tapahtuvat suomalaisessa tuomioistuimessa.

14. Tämä ei vaikuta laillisiin oikeuksiisi.