Redken Cerafill Dense FX – hoitosuihke 125ml

Cerafill Dense FX -hoitosuihke hiustenlähtöön tarjoaa tehokkaasti apua ohuille/oheneville hiuksille. Tuote vaikuttaa hiuksen pinnassa laajentaen hiuksen halkaisijaa. SP-94, keramideja ja filloxanea sisältävä koostumus vahvistaa hiuksia, ravitsee hiuspohjaa ja antaa välitöntä tuuheutta. Tekee jokaisesta hiuksesta täyteläisemmän tuntuisen ja antaa välitöntä paksuutta sekä tuuheutta.

24,90

Vain 1 varastossa

Arviot

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Redken Cerafill Dense FX – hoitosuihke 125ml”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuoteseloste

Redken Cerafill Dense FX 125ml

Hiuksia tuuheuttava hoito vaikuttaa hiuksen pinnassa laajentaen hiuksen halkaisijaa SP-94, keramideja ja filloxanea sisältävä koostumus vahvistaa hiuksia, ravitsee hiuspohjaa ja antaa välitöntä tuuheutta. Tekee jokaisesta hiuksesta täyteläisemmän tuntuisen ja antaa välitöntä paksuutta sekä tuuheutta.

*Dihydrotestosteroni eli DHT = hiustenlähtöä edistävä hormoni, jota esiintyy miehillä hiustenlähdön aikana hiustupessa.

Käyttö:
Pyyhekuivaa hiukset ja suihkuta Dense FX -suihketta hiuspohjaasi. Hiero varovasti hiusten tyviin ja työstä tuote sen jälkeen pituuksiin. Anna hiusten kuivua vapaasti tai kuivaa ne föönillä. Muotoile ja viimeistele haluamallasi tuotteella. Suositellaan käytettäväksi yhdessä Cerafill Retaliate shampoon kanssa.

Redken

Näyttelijä Paula Kent perusti yhdessä kampaajansa, Jheri Reddingin kanssa Redken-tuotemerkin vuonna 1960.

Redken 5th Avenue NYC on ammattilaisten käyttämä hiusten hoito- ja värituotesarja. Redken omistautuu inspiroivalle kouluttamiselle, edistyksellisiin tuotteisiin.

Redken tunnetaan inspiroivista ja innovatiivisista tuotteista, joita on valmistettu jo yli 50 vuotta.

USA:n markkinajohtajan paikkaa pitävä Redken luo trendejä  maailmanlaajuisesti ja levittää luovuutta ympäri maailman.

Redken sarjasta löytyy laaja valikoima hiusten muotoilu- ja hoitotuotteita ja on tuotemerkki jokaiselle, joka haluaa trendikkäitä ja inspiroivia hiustuotteita.