American Crew Travel Kit – matkakokoiset tuotteet

Matkalle mukaan!

Matkapakkaus sisältää kaikki tarpeelliset tuotteet reissuun; Daily Moisture Shampoo 100 ml, Daily Conditioner 100 ml, Precision Shave Gel 50 ml ja Fiber Wax 50 g. Riittoisat matkakoot!

Tuotteet tulevat kätevässä, uudelleen suljettavassa pussukassa eli voit pakata pakkauksen sellaisenaan matkakassiin.

Bon voyage!

28,00

Varastossa

Nopea toimitus - jopa yhdessä päivässä

Laadukkaat tuotteet - tyytyväisyystakuulla

Huippu asiakaspalvelu - testaa jos et usko

Arviot

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “American Crew Travel Kit – matkakokoiset tuotteet”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuoteseloste

AMERICAN CREW Classic Styling Grooming Travel Kit -matkasetti

American Crew Travel Kit – matkasetti. Matkakokoiset tuotteet matkalle mukaan!

Matkapakkaus sisältää kaikki tarpeelliset tuotteet reissuun; Daily Moisture Shampoo 100 ml, Daily Conditioner 100 ml, Precision Shave Gel 50 ml ja Fiber Wax 50 g.

  • Daily Moisture Shampoo 100 ml: Tehokkaasti kosteuttava vegaaninen ja silikoniton shampoo normaaleille ja kuiville hiuksille. Pesee hiuksista tehokkaasti sekä epäpuhtaudet että muotoilutuotteiden jäämät. Sopii päivittäiseen käyttöön.
  • Daily Conditioner 100 ml: Hoitoaine kuiville hiuksille ja hiuspohjalle. Silikoniton ja vegaaninen hoitoaine ravitsee ja vahvistaa hiuksia kuitenkaan latistamatta niitä. Jättää hiukset pehmeiksi ja sileiksi. Sopii päivittäiseen käyttöön. Luonnollisen raikas tuoksu.
  • Precision Shave Gel 50 ml: Kirkas parranajo geeli takaa onnistuneen parranajon ja vähentää ihoärsytystä. 
  • Fiber Wax 50 g: Helposti työstettävä kuituvaha antaa hyvää pitoa ja jättää hiukset luonnollisen näköiseksi.

Tuotteet tulevat kätevässä, uudelleen suljettavassa pussukassa eli voit pakata pakkauksen sellaisenaan matkakassiin.

Koko: 100ml + 100ml + 50ml + 50g

#matkakoko

AMERICAN CREW

Kun sarja perustettiin, taustalla oli yksinkertainen ajastus: tarjota miehille erityisesti heille suunniteltu parturikokemus. Stylisti David Raccuglia oivalsi jo vuonna 1994, että tulevaisuudessa miehet haluavat panostaa ulkonäköönsä yhtä paljon kuin naiset – tinkimättä kuitenkaan maskuliinisuudestaan.

Tuotteiden ilmeen ja laadun piti täyttää modernin miehet tarpeet oikean lookin ja imagon luomiseksi. Sarja asetti täyden uuden tason miesten hiustenhoitotuotteille.

Nykyään sarja on yksi tunnetuimmista grooming-ammattilaistuotemerkeistä miehille. Parturit ympäri maailmaa luottavat brändiin, joka on luotu antamaan miehille ja partureille työkaluja tyylikkäiden, trendikkäiden ja maskuliinisten lookien luomiseen joka päivä.

Kukaan ei tunne miehiä paremmin kuin American Crew. Sarja luotiin miehille, joille ulkonäköön panostaminen on tärkeää, jotta he saisivat sen, minkä haluavat. Sarjan tavoitteena on vahvistaa miesten itseluottamusta ja vetovoimaa tarjoamalla miehille grooming – ja muotoilutuotteita.

Kehitetty erityisesti miehille.