The Bluebeards Revenge hoitoaine (250 ml)

Hoitoaine on valmistettu miesten toiveesta saada käyttöönsä miehekkään tuoksuinen tuote, joka tekee huksista helposti hallittavat ja luonnollisen kiiltävät. Laadukas hoitoaine on erittäin riittoisa, ja sen tuoksu on raikkaan miehinen.

12,90

Varastossa

Arviot

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “The Bluebeards Revenge hoitoaine (250 ml)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuoteseloste

The Bluebeards Revenge hoitoaine (250 ml)

The Bluebeards Revenge hoitoaine on valmistettu miesten toiveesta saada käyttöönsä miehekkään tuoksuinen tuote, joka tekee huksista helposti hallittavat ja luonnollisen kiiltävät. Laadukas hoitoaine on erittäin riittoisa, ja sen tuoksu on raikkaan miehinen. Tuotteen testauksesta valmistusvaiheessa ovat vastanneet eläinten sijaan tosimiehet.

Käyttö: levitä tuotetta kauttaaltaan pestyihin, kosteisiin hiuksiin ja anna vaikuttaa muutamia minutteja. Huuhtele hoitoaine pois runsaalla vedellä. Tuote on erittäin riittoisa, eli varasin pieni määrää riittää.

Raaka-aineet: aqua, aloebarbadensis (aloe vera) leaf juice extract, hydrolyised wheat protein, cyclomethicone, dimethicone, cetyl alcohol, behentrimonium chlorides, Parfum:helianthus anus seed oil, panthanol, tocophenyl acetate (vit E), methylchloroisothiazilinone, methylisothiazilinone, benzyl benzoate, hydroxyisohexyl3-carboxaldehyde, limonene, linaloo

Koko: 250 ml

Muut BBR tuotteet löydät täältä.