Ale!

Redken BREWS Daily Shampoo (300ml)

Suosittu Redken BREWS Daily shampoo tuli yllätysvierailulle GROOM verkkokauppaan! Osta omasi pois ennen kuin varasto hupenee.

Redken BREWS Daily Shampoo puhdistaa hiukset hellävaraisesti ja jättää hiukseen raikkaan tunteen. Daily shampoo sisältää mallasta, jonka ravintoaineet auttavat korjaamaan kuivuneita ja vaurioituneita hiuksia, sekä antaa niille uutta elinvoimaa. Soveltuu päivittäiseen käyttöön.

 

24,00 18,00

Vain 3 varastossa

Tarjous voimassa vain verkkokaupassa

Arviot

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Redken BREWS Daily Shampoo (300ml)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuoteseloste

Redken BREWS – Daily Shampoo puhdistaa hiukset hellävaraisesti ja samalla auttaa vahvistamaan hiuksia. Soveltuu päivittäiseen käyttöön.

Käyttö: Vaahdota, hiero hiuksiin ja hiuspohjaan minuutin ajan ja huuhtele pois.  Mikäli ainetta joutuu silmiin, huuhtele välittömästi.

Koko: 300ml

Redken Brewsin hiustenhoitotuotteet ovat tehokkaita monipuolisia tuotteita, ja ne sopivat nykymiesten erilaisiin elämäntyyleihin. Mallas vahvistaa hiusta! Tuotteiden sisältämän maltaan ravintoaineet auttavat korjaamaan kuivuneita, vaurioituneita hiuksia ja antamaan niille uutta elinvoimaa. Proteiinit antavat kovalle vedelle altistuville ja säävaihteluista kärsiville hiuksille uutta vahvuutta, rakennetta ja kiiltoa.

Redken Brewsin ansiosta voimme nyt tarjota jokaiselle asiakkaalle juuri hänelle sopivaa hiustenhoitoa.

Katso muut Redken BREWS -tuotteet täältä.