Redken BREWS – Hopeashampoo (300ml)

Redken BREWS – Hopeashampoo häivyttää vaaleista ja harmaista hiuksista pois ei-toivottuja keltaisia vivahteita asteittain, sekä jättää lopulta hiuksiin kirkkaan puhtaan värin.

Sisältää mallasta, joka vahvistaa hiuksiasi!

12,00

Varastossa

Tarjous voimassa vain verkkokaupassa

Nopea toimitus - jopa yhdessä päivässä

Laadukkaat tuotteet - tyytyväisyystakuulla

Huippu asiakaspalvelu - testaa jos et usko

Arviot

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Redken BREWS – Hopeashampoo (300ml)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Tuoteseloste

Redken BREWS – hopeashampoo häivyttää vaaleista ja harmaista hiuksista pois ei-toivottuja keltaisia vivahteita asteittain. Shampoossa on myös UV-suoja, ja sen sisältämät proteiinit vahvistavat hiuksia – lopputuloksena sileät ja kiiltävät hiukset. Sisältää mallasta joka vahvistaa hiusta.

Käyttö: levitä shampoota märkiin hiuksiin, vaahdota ja huuhtele huolellisesti. Käytä kaksi kertaa viikossa, käytä aina suojakäsineitä.

Koko: 300ml

Redken Brewsin hiustenhoitotuotteet ovat tehokkaita monipuolisia tuotteita, ja ne sopivat nykymiesten erilaisiin elämäntyyleihin. Redken Brewsin ansiosta voimme nyt tarjota jokaiselle asiakkaalle juuri hänelle sopivaa hiustenhoitoa.

Mallas vahvistaa hiusta! Tuotteiden sisältämän maltaan ravintoaineet auttavat korjaamaan kuivuneita, vaurioituneita hiuksia ja antamaan niille uutta elinvoimaa. Proteiinit antavat kovalle vedelle altistuville ja säävaihteluista kärsiville hiuksille uutta vahvuutta, rakennetta ja kiiltoa.

Muut Redken BREWS tuottet löydät täältä.