Solomon’s Beard Detox puhdistava ja rauhoittava hoitoneste (100ml)

Detox hoitoneste on hiuspohjalle suunniteltu rauhoittava hoitoaine, joka puhdistaa ja rauhoittaa ärtynyttä päänahkaa sekä lievittää kutinaa. Suihkeen sisältämät teepuuoljy hillitsee hilseilyä ja talin eritystä ja rosmariini- sekä palmarosauutteet puhdistavat ja rauhoittavat.

Käytetään kuuriluontoisesti 3-4 viikon ajan muutaman kerran viikossa pestyyn ja pyyhekuivaan tukkaan jätettävänä hoitoaineena. Hoitavaa vaikutusta saa ylläpidettyä uusimalla kuurin muutaman kerran vuodesssa. Hoitosuihke soveltuu myös täysin terveelle hiuspohjalle ennaltaehkäisevänä ja puhdistavana hoitona.

Saapasmaan lahja maailmalle Solomon’s Beard laajentaa nyt myös laadukkaisiin ja hoitaviin hiustuotteisiin.

28,00

Varastossa

Tuote saatavilla myös liikkeistä

Arviot

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Solomon’s Beard Detox puhdistava ja rauhoittava hoitoneste (100ml)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuoteseloste

Solomon’s Beard Detox Lotion Agister -hoitoneste (100ml)

Kuuriluontoinen detox hoitoneste, joka puhdistaa ja rauhoittaa ärtynyttä päänahkaa sekä lievittää kutinaa. Hoitonestettä voi käyttää myös täysin terveelle hiuspohjalle ennaltaehkäisevänä ja puhdistavana hoitona.

Ominaisuudet:

  • Sisältää teepuuöljyä, joka vähentää ylimääräistä talin ja hilseen muodostumista
  • Rosmariini- ja palmarosauutteilla on voimakas puhdistava ja rauhoittava vaikutus

Käyttö: pese ja pyyhekuivaa hiukset, suihkuta hoitonestettä päänahkaan. Hiero tuotetta sormin päänahkaan ja kuivaa lopuksi hiukset (älä huuhtele). Käytä 2-3 kertaa viikossa, 3-4 viikon ajan.

Hoitavaa vaikutusta saa ylläpidettyä uusimalla hoitojakson muutamia kertoja vuodessa; hiuspohja säilyy terveenä ja hyvinvoivana

Raaka-aineet: Aqua (Water), Alcohol denat. PEG-40 hydrogenated castor oil, Parfum (Fragrance), Panthenol, Propylene glycol, Limonene, Melaleuca alternifolia (Teatree) leaf oli, Rosmarinus officinalis (Rosemary) leaf oil, Geraniol, Simethicone, Cymbopogon martini herb oil, Citrus sinensis peel oil expressed, s-Limonene, Methyl eugenol

Koko: 100ml

Saapasmaan lahja maailmalle, Solomon’s Beard laajentaa nyt laadukkaisiin ja hoitaviin hiustuotteisiin, katso koko Solomon’s valikoima. Saatavana vain GROOMista!