Solomon’s Beard syväpuhdistava Detox Shampoo (200ml)

Hiuspohjaa ja hiuksia elvyttävä ja syväpuhdistava shampoo, joka sisältää myös hiusta ravitsevia, suojaavia ja vahvistavia ainesosia.

Shampoon sisältämät kasviuutteet puhdistavat hiukset tehokkaasti ylimääräisestä liasta, rasvasta ja saastehiukkasista. Pantenoli eli B5-provitamiini kosteuttaa, rauhoittaa ja suojaa hiuspohjaa ja hiuksia sekä lievittää hiuspohjan kutinaa.

Laadusta ja tyylistä tunnetut italialaiset ovat panostaneet myös shampoopullon muotoiluun – taskumattia muistuttava pullo on varmasti kylppärin tyylikkäin!

Solomon’s Beard laajentaa nyt myös laadukkaisiin ja hoitaviin hiustuotteisiin – katso koko Solomon’s valikoima. Saatavana vain GROOMista!

16,00

Varastossa

Tuote saatavilla myös liikkeistä

Arviot

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Solomon’s Beard syväpuhdistava Detox Shampoo (200ml)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuoteseloste

Solomon’s Beard syväpuhdistava Detox Shampoo Agister (200ml)

Elvyttävä ja syväpuhdistava detox-shampoo, joka ravitsee, suojaa ja vahvistaa hiuksia. Laadusta ja tyylistä tunnetut italialaiset ovat panostaneet myös shampoopullon muotoiluun – taskumattia muistuttava pullo on varmasti kylppärin tyylikkäin!

Ominaisuudet:

  • Sisältää minttu- ja sitruunauutteita, jotka puhdistavat hiukset tehokkaasti ylimääräisestä liasta, rasvasta ja saastehiukkasista
  • Pantenoli eli B5-provitamiini kosteuttaa, rauhoittaa ja suojaa hiuspohjaa ja hiuksia sekä lievittää hiuspohjan kutinaa

Huom! Jos shampoota joutuu silmiin, huuhtele runsaalla vedellä.

Raaka-aineet: Aqua (Water), Ammonium lauryl sulfate, TEA-lauryl sulfate, Cocamidopropyl betaine, Phenoxyethanol, Parfum (Fragrance) Sodium chloride, Propylene glycol, Citrus medica limonum (Lemon) peel extract, Ethylhexylglycerin, Citric Acid, Disodium EDTA, Panthenol, Mentha piperita (Peppermint) oil, Limonene, Piper nigrum (Pepper) seed oil, d-Limonene, Citrus sinensis peel oil expressed, C.I. 42090

Saapasmaan lahja maailmalle Solomon’s Beard laajentaa nyt myös laadukkaisiin ja hoitaviin hiustuotteisiin – tutustu koko Solomon’s valikoimaan!