Solomon’s Beard Sebo Control -hoitoneste rasvoittuvalle hiuspohjalle (100ml)

Hiuspohjan rasvoittumista, talineritystä ja hilseilyä tehokkaasti hillitsevä hoitoneste rauhoittaa ja tasapainottaa päänahkaa.

Vaikuttavana aineena hilseen ja tali-ihottuman hoidossa käytettävä piroktoniolamiini, joka tunkeutuu syvälle hiuskuituun hoitaen sitä pitkäkestoisesti ja auttaa hiuksia pysymään puhtaan ja kevyen tuntuisena pidempään. Säännöllinen käyttö auttaa tasapainottamaan talirauhasten toimintaa ja parantaa hiusten kuntoa pitkäkestoisesti

Käyttö: pese ja pyyhekuivaa hiukset, suihkuta hoitonestettä päänahkaan. Hiero tuotetta sormin päänahkaan ja kuivaa lopuksi hiukset (älä huuhtele)

Saapasmaan lahja maailmalle Solomon’s Beard laajentaa nyt myös laadukkaisiin hiustuotteisiin. Saatavana vain GROOMista!

27,90

Varastossa

Tuote saatavilla myös liikkeistä

Nopea toimitus - jopa yhdessä päivässä

Laadukkaat tuotteet - tyytyväisyystakuulla

Huippu asiakaspalvelu - testaa jos et usko

Arviot

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Solomon’s Beard Sebo Control -hoitoneste rasvoittuvalle hiuspohjalle (100ml)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Tuoteseloste

Solomon’s Beard Sebo Control Lotion Palister -hoitoneste rasvoittuvalle hiuspohjalle (100ml)

Tehokas hoitoneste rasvoittuvalle hiuspohjalle hillitsee ja normalisoi liiallista talintuotantoa sekä rauhoittaa päänahkaa.

Ominaisuudet:

  • Piroktoniolamiini (jota käytetään hilseen ja seborrean eli tali-ihottuman hoidossa) tunkeutuu syvälle hiuskuituun hoitaen sitä pitkäkestoisesti
  • Auttaa hiuksia pysymään puhtaan ja kevyen tuntuisena pidempään
  • Säännöllinen käyttö auttaa tasapainottamaan talirauhasten toimintaa ja parantaa hiusten kuntoa pitkäkestoisesti

Käyttö: Pese ja pyyhekuivaa hiukset, suihkuta hoitonestettä päänahkaan. Hiero tuotetta sormin päänahkaan ja kuivaa lopuksi hiukset (älä huuhtele)

Raaka-aineet: Aqua (Water), Alcohol denat. PEG-40 hydrogenated castor oil, Parfum (Fragrance), Piroctoneolamine, Panthenol, Propylene glycol, Limonene, Melaleuca alternifolia (Teatree) leaf oil, Rosmarinus officinalis (Rosemary) leaf oil, Geraniol, Simethicone, Cymbopogon martini herb oil, Citrus sinensis peel oil expressed, d-Limonene, Methyl eugenol

Koko: 100ml

Saapasmaan lahja maailmalle, Solomon’s Beard, laajentaa nyt myös laadukkaisiin ja hoitaviin hiustuotteisiin – tutustu koko Solomon’s valikoimaan! Saatavana vain GROOMista!