Doers of London Hydration Serum 30ml

Uudistettu, entistä tehokkaampi koostumus. Seerumi kosteuttaa ihoa radikaalisti ja häivyttää ikääntymisen merkkejä.

Käytä yhdessä Hydrating Face Cream kanssa parhaan lopputuloksen aikaansaamiseksi.

100% luonnollinen.

19,10

Varastossa

Tarjous voimassa vain verkkokaupassa

Nopea toimitus - jopa yhdessä päivässä

Laadukkaat tuotteet - tyytyväisyystakuulla

Huippu asiakaspalvelu - testaa jos et usko

Arviot

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Doers of London Hydration Serum 30ml”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuoteseloste

Doers of London Hydration Serum 30ml

Doers of London Hydration Serum – uudistettu, entistä tehokkaampi koostumus: Hyaluronic 5. Seerumi kosteuttaa ja kohottaa ihoa radikaalisti.

Käytä päivittäin vähentääksesi ikääntymisen merkkejä iholla. Koostumus sisältää 2% hyaluronihappoa viidessä eri kokoisessa molekyylikoossa sekä peptidejä kvinoasta, jotka kosteuttavat tehokkaasti ihon eri kerroksia ja palauttavat ihon elastisuuden ja kosteuden. Kiivi ja aprikoosi – ihon superfoodit – antavat iholle ravinteikkaan annoksen vitamiineja ja antioksidantteja lisäten kollageenin tuotantoa ja sitoen kosteutta ihoon.

Käyttö: Käytä puhdistetulle iholle ennen kosteusvoidetta. Levitä ihoon kevyesti kunnes seerumi on täysin imeytynyt. Parhaan lopputuloksen saamikseksi käytä yhdessä Hydrating Face Cream kanssa.

Vaikuttavat aineet:

  • Kasvipohjaisia hyaluronihappoja. Jokainen molekyyli sitoo itseensä vettä yli 1000 kertaa enemmän painoonsa nähden ihosoluissa. Kaksi isoa hyaluronihappomolekyylia muodostavat kosteuttavan kalvon ihon pinnalle ja kolme pienempää molekyylia imeytyvät syvemmälle ihoon syväkosteuttaen ihoa.
  • Kvinoapeptidit. Vahvistaa herkkää ihoa.
  • Kiiviuute. Sisältää paljon C-vitamiinia, luteiinia ja polyfenolia; antioksidantteja jotka ennaltaehkäisevät kollageenin ja elastisuuden vähenemistä ihossa.
  • Aprikoosimehu. Sisältää paljon E-, C- ja A-vitamiineja, jotka auttavat säilyttämään hyalyronihapon ja kollageenin ja iho säilyy pehmeän sileänä.

Koko: 30ml

Raaka-aineet: aqua (water), actinidia chinensis (kiwi) fruit extract, glycerin, sodium hyaluronate, levulinic acid, prunus armeniaca (apricot) juice, aloe barbadensis leaf extract, sodium anisate, sodium levulinate, citric acid, benzyl alcohol

Tuotteen pH: 5.1 – 5.5

Pakkausmateriaalit: PULLO = Lasi = GL70, PUMPPU = Muovi = C/PP91, Pakkaus = Paperi = PAP21 (FSC Mix certified)

Hajusteeton. Vegaaninen. Cruelty free. Kierrätettävä pakkaus.

Doers of London

Tuotesarja sai alkunsa kun markkinoille tarvittiin laadukkaita grooming tuotteita, jotka ovat tehokkaita ja tekevät mitä lupaavat, mutta samalla kunnioittavat ihomme luonnollista tasapainoa ja ovat vähemmän haitallisia ympäristölle.

Tuotesarja uskoo vahvasti läpinäkyvyyteen ja asiakkaiden kunnioittamiseen, ja taistelee viherpesua ja vääriä ihonhoidon markkinointiväitteitä vastaan. Sarjalla on rehellinen ja avoin suhde asiakkaisiin ja sarja jakaa avoimesti, helposti saatavilla olevaa tietoa tuotteiden valmistusprosessista, käytetyistä raaka-aineista sekä pakkausmateriaaleista – juuri kuten eettisen brändin tulisi toimia. Jokaisen tuotteen pakkauksesta löytyy ”Clear for me” QR-koodi, jonka takaa löytää helposti tarkempaa tietoa tuotteissa käytetyistä raaka-aineista, pakkausmateriaaleista ym.

Luonnolliset raaka-aineet.
Ei testattu eläimillä (Leaping Bunny Program).
Vegan Societyn hyväksymä.
Dermatologisesti testattu.
Nikkelitestattu.
Valmistuksessa pakkausten kierrätettävyys maksimoitu ja ylimääräinen jäte minimoitu.
Puhdas kroppa, raikas mieli.

Nämä tuotteet pitävät lupauksensa – laadukkaat, luonnolliset raaka-aineet ekologisissa pakkauksissa antavat sinulle itseluottamusta ja aikaa keskittyä oleelliseen. Ei ole oikotietä onneen. Arjen rutiinit ja asettamasi tavoitteet vievät sinua eteenpäin.

NO PARABENS.
NO MINERAL OILS.
NO SILICONES.
NO SLS, SLES.
NO DEA, TEA.
NO PEGS.
NO SYNTHETIC COLOUR.
NO SYNTHETIC FRAGRANCE.
NO NASTIES, FULL STOP.

HERE’S TO THE MOVERS AND THE SHAKERS,THE INSTIGATORS OF CHANGE;

A PREMIUM CLEAN RANGE TO REBOOT AFTER THE DAILY GRIND.