(S)PARTA luomupartaöljy (30ml)

Oletko etsinyt vegaanista partaöljyä? Voit lopettaa etsimisen. Se löytyi! (Jos et ole etsinyt, se ei haittaa, partaöljy sopii sinulle silti.)

(S)PARTA luomupartaöljy valmistetaan Suomessa käsityönä ja se on laadukkaiden raaka-aineidensa ansiosta partaöljyjen aatelia. Aito kreikkalainen oliiviöljy hoitaa tehokkaasti partaa sekä ihoa sen alla samalla kun katajanmarja ja väinönputki vievät tuoksunystyrät perisuomalaiseen puhtaaseen metsäluontoon. Todellinen kunnianosoitus parralle sekä sen kantajalle!

No weird artificial stuff, no parabens, no silicone, no alcohol. No nasty stuff.

35,00

Varastossa

Tuote saatavilla myös liikkeistä

Arviot

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “(S)PARTA luomupartaöljy (30ml)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuoteseloste

(S)PARTA luomupartaöljy (30ml) –Born in San Francisco. Inspired by Greece. Handmade in Finland.

(S)PARTA luomupartaöljy on vegaaninen tuote, jossa ei ole käytetty mitään synteettisiä raaka-aineita. Partaöljy imeytyy hyvin, eikä jätä sormia tahmeaksi. Hoitaa tehokkaasti myös ihoa parran alla. Hartaudella kehitetyn ainutlaatuisen reseptin eteeriset öljyt ja rosmariiniuutteen antioksidantit ovat kuin kultainen kosketus parralle. Partaöljyn tuoksussa viipyilee aavistuksen makea, metsämäinen tuoksu, joka tuo mieleen puhtaan suomalaisen luonnon. 

Käyttö: pese partasi lämpimällä vedellä käyttäen tarvittaessa partashampoota. Ota muutama tippa partaöljyä ja lämmitä kämmeniesi välissä, hiero öljy partaasi sekä ihoon parran alla.

Raaka-aineet: oliiviöljy, viinirypäleensiemenöljy, manteliöljy, jojobaöljy, arganöljy, katajanmarjan ja väinönputken eteerisiä öljyjä ja aavistus antioksidantteja rosmariinilehtiuutteesta.

Koko: 30 ml

(S)PARTA luomupartaöljy valmistetaan Suomessa käsityönä ja se on laadukkaiden raaka-aineidensa ansiosta partaöljyjen aatelia. Todellinen kunnianosoitus parralle sekä sen kantajalle!