Classic Ice Palasaippua (175g) – The Bluebeards Revenge

The Bluebeards Revenge Classic Ice Soap on vanha kunnon palasaippua miehekkäillä kulmilla ja jään raikkaalla ulkonäöllä höystettynä! Riittoisan ja kosteuttavan saippuan tuoksu on puhtaan raikas.

7,90

Vain 2 varastossa

Nopea toimitus - jopa yhdessä päivässä

Laadukkaat tuotteet - tyytyväisyystakuulla

Huippu asiakaspalvelu - testaa jos et usko

Arviot

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Classic Ice Palasaippua (175g) – The Bluebeards Revenge”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuoteseloste

Classic Ice Palasaippua (175g) – The Bluebeards Revenge

Miehet on kuulemma kyllästyneitä liian isoihin, liukkaisiin kukkaistuoksuisiin palasaippuoihin? Sitä varten kehitettiin tämä miehekäs BBR palasaippua. Tämän saippuan kehtaa pudottaa vaikka suihkussakin.. 😉

Käyttö: Laki vaatii antamaan käyttöohjeen palasaippuan käytössä.. Tässä se nyt tulee 🙂 Kastele kroppasi, vaahdota saippualla itsesi ja tämän jälkeen huuhtele itsesi! Samalla on hyvä hetki tarkistaa sukukalleudet. Mikäli alakerrasta löytyy jotain ylimääräisiä myhkyröitä tms. Käänny lääkärin puoleen pikimmiten..

Varoitus: Älä pese tällä saippualla suutasi vaikka äitisi niin kehottaisikin! Jos saippuaa joutuu jostain syystä silmiisi, huutele se viileällä vedellä.

Raaka-aineet: Glycerin, Aqua, sodium stearate, propylene glycol, sorbitol, sodium laurate, Sodium Laureth Sulfate, parfum, sodium chloride, disodium lauryl sulfosuccinate, stearic acid, lauric acid, pentasodium pentetate, tetrasodium etidronate, linalool, limonene, alpha-isomethyl ionone, benzyl salicylate.

Koko: 175g

Muut BBR tuotteet täältä!