Classic Ice Palasaippua (175g) – The Bluebeards Revenge

The Bluebeards Revenge Classic Ice Soap on vanha kunnon palasaippua miehekkäillä kulmilla ja jään raikkaalla ulkonäöllä höystettynä! Riittoisan ja kosteuttavan saippuan tuoksu on puhtaan raikas.

7,90

Varastossa

Nopea toimitus - jopa yhdessä päivässä

Laadukkaat tuotteet - tyytyväisyystakuulla

Huippu asiakaspalvelu - testaa jos et usko

Arviot

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Classic Ice Palasaippua (175g) – The Bluebeards Revenge”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuoteseloste

Classic Ice Palasaippua (175g) – The Bluebeards Revenge

Miehet on kuulemma kyllästyneitä liian isoihin, liukkaisiin kukkaistuoksuisiin palasaippuoihin? Sitä varten kehitettiin tämä miehekäs BBR palasaippua. Tämän saippuan kehtaa pudottaa vaikka suihkussakin.. 😉

Käyttö: Laki vaatii antamaan käyttöohjeen palasaippuan käytössä.. Tässä se nyt tulee 🙂 Kastele kroppasi, vaahdota saippualla itsesi ja tämän jälkeen huuhtele itsesi! Samalla on hyvä hetki tarkistaa sukukalleudet. Mikäli alakerrasta löytyy jotain ylimääräisiä myhkyröitä tms. Käänny lääkärin puoleen pikimmiten..

Varoitus: Älä pese tällä saippualla suutasi vaikka äitisi niin kehottaisikin! Jos saippuaa joutuu jostain syystä silmiisi, huutele se viileällä vedellä.

Raaka-aineet: Glycerin, Aqua, sodium stearate, propylene glycol, sorbitol, sodium laurate, Sodium Laureth Sulfate, parfum, sodium chloride, disodium lauryl sulfosuccinate, stearic acid, lauric acid, pentasodium pentetate, tetrasodium etidronate, linalool, limonene, alpha-isomethyl ionone, benzyl salicylate.

Koko: 175g

Muut BBR tuotteet täältä!