Dr K Scrub Soap -palasaippua (110g)

Katso tuotteen arviot

Jokaisen urheilijamiehen luottokumppani on Dr K Scrub Soap -palasaippua eli kamujen kesken ”Scrubby”! Saippuan sisältämät karkeat hippuset kuorivat hellävaraisesti lian ja hien iholta treenin jälkeen jättäen ihon pehmeäksi kuin vauvan peppu. Tai no, ei tämäkään saippua ihmeisiin pysty mutta puhdasta tulee ja taatusti pehmeämpi iho kuin ennen suihkua.

Sisältää aitoa irlantilaista stoutia sekä raikasta sirtuunaruohoa. Tämän saippuan kanssa läträäminen on suihkun paras hetki!

Ei sisällä keinotekoisia väri-, tuoksu- tai säilöntäaineita.

9,90

Vain 1 varastossa

1 arvio tuotteelle Dr K Scrub Soap -palasaippua (110g)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuoteseloste

Dr K Scrub Soap -palasaippua (110 g)

Dr K Scrub Soap on tunnetun irlantilaisen partatuotesarjan raikkaan hyvän tuoksuinen palasaippua, joka kuorii hellävaraisesti ihoa jättäen sen puhtaaksi ja pehmeäksi.

Käyttö: Vältä tuotteen syömistä tai joutumista silmiin. Toimii kuten kaikki palasaippuat nyt toimii.

Koko: 110g

Raaka-aineet: Sodium Palmate (Sustainable), Sodium Olivate, Sodium Cocoate, Sodium Sunflowerate, Sodium Castorate, Sodium Cocoa Butterate, Irish Stout, Ground Coffee Beans, Oat Kernel Meal, Poppy Seeds, Activated Charcoal, Lemongrass Oil, Cotton Rope, Citral*, Citronellol*, Eugenol*, Geraniol*, Limonene*, Linalool*

* esiintyy luontaisesti eteerisissä öljyissä

Tuote on valmistettu Irlannissa. Ei sisällä keinotekoisia väri-, tuoksu- tai säilöntäaineita. Tutustu myös muihin Dr K Soap Companyn laadukkaisiin tuotteisiin!