Suavecito Talc Powder (255g)

Suavecito talkki sopii hiostuville ihoalueille ja sisältää rauhoittavaa aloe veraa. Talkki auttaa pitämään ihon ja helposti hikoilevat ihoalueet kuivana.

17,90

Vain 2 varastossa

Nopea toimitus - jopa yhdessä päivässä

Laadukkaat tuotteet - tyytyväisyystakuulla

Huippu asiakaspalvelu - testaa jos et usko

Arviot

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Suavecito Talc Powder (255g)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuoteseloste

Talkki miehille Suavecito Talc Powder

Talkki sopii hiostuville ihoaluille. Talkki auttaa pitämään ihon ja helposti hikoilevat ihoalueet kuivana sekä ehkäisemään esim. rakkojen muodostumista käsissä ja jaloissa.

Koko: 255g

Tsekkaa myös muut Suavecito -tuotteet täältä.

Suavecito Pomade on alusta asti tavoitellut olevansa enemmän kuin vain pelkkä yritys ja sen valmistamat tuotteet – he ovat vannoutuneet tulevansa enemmänkin kulttuurilliseksi ilmiöksi.

Yritykselle ei riitä, että tuotteet ovat huolella valmistettuja ja loistavasti toimivia – sen sijaan he haluavat pureutua syvälle parturikulttuuriin ja luoda uudelleen menneinä vuosikymmeninä paikoilleen jämähtäneen tuoteteollisuuden.

Yrityksen ylpeyden aiheena ovat törkeän hyvältä tuoksuvat hiuspomadet, jotka ovat pidoltaan vahan kaltaisia, mutta kuitenkin vesiliukoisia. Klassiset pomadet erottuvat massasta ja tekevät sen minkä lupaavat! Valikoimaan ilmestyy myös välillä päheitä Limited Edition pakkauksia – nappaa nopeasti omasi, sillä niitä on saatavilla aina rajoitettu erä.

A company devoted to the culture and its supporters. A company not devoted to itself. No ego. This is Suavecito Pomade.