Mach 3 höylä – The Bluebeards Revenge

Tyylikäs ja laadukas Mach 3 -höylä Bluebeards Revenge -logolla. Edelleen maailman suosituin höylä nyt yhdessä maailman parhaiden partatuotteiden kanssa!!

Pssst! Tämä tuote sujahtaa kokonsa puolesta postiluukusta, joten saat sen kotiin toimitettuna edullisen Pikkupaketin (3,90€) hinnalla.

12,45

Vain 1 varastossa

Tarjous voimassa vain verkkokaupassa

Nopea toimitus - jopa yhdessä päivässä

Laadukkaat tuotteet - tyytyväisyystakuulla

Huippu asiakaspalvelu - testaa jos et usko

Arviot

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Mach 3 höylä – The Bluebeards Revenge”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuoteseloste

Mach 3 höylä – The Bluebeards Revenge

Tyylikäs ja laadukas Mach 3 höylä Bluebeards Revenge logolla. Aja partasi tyylillä tällä helppokäyttöisellä höylällä.  Edelleen maailman suosituin höylä nyt yhdessä maailman parhaiden Bluebeards partatuotteiden kanssa!

Terät: Höylään käy Gillette Mach 3 -terät

Tutustu myös The Bluebeards Revenge Privateer Collection parranajohöylään.

The Bluebeards Revenge tarjoaa laajan valikoiman tuotteita ja tarvikkeita mm. parranajoon, viiksien ja parran hoitoon sekä muotoilu- ja hoitotuotteita hiuksille. Tuotesarjan tarina alkoi vuonna 2010 Englannissa ja suuren suosion saavuttamana tuotteita myydään nykyään jo yli 100 eri maassa.

Tuotesarja panostaa voimakkaasti ympäristöystävällisiin ratkaisuihin ja onkin luopunut monista turhista pakkausmateriaaleista, käyttää kierrätettyä muovia ja niissä tapauksissa, joissa muovittomuus on mahdollista, siihen tartutaan. Lisäksi nykyisin kaikki tuotteet ovat 100% vegaanisia. Tuotteet tunnistaa pääkallo logosta.

Sarjan ideologian mukaan jokaisen modernin miehen tulisi panostaa hiukan enemmän itseensä ja nauttia laadukkaista tuotteista joka päivä. Tämä Iso-Britannian lahja maailmalle tarjoaa kaiken mitä mies komeudenhoitoon tarvitsee – ammattitaidolla mutta aina pilke silmäkulmassa!

Katso sarjan muut tuotteet täältä.