The Bluebeards Revenge ”Cut-Throat” Straight Razor partaveitsi

Cut Throat -partaveitsellä voit tehdä itsellesi kunnon veitsiparranajon. Cut Throat on läheistä sukua ”straight razorille”, eli vanhan ajan partaveitselle. Ainoa ero on oikeastaan terässä, jonka voit vaihtaa kuten safety razor -höylissäkin. Terinä käytetään samoja teriä kuin ”Scimitar” Double Edge Razorissa; terät vain katkaistaan pituussuunnassa.

Huom!
Veitsen mukana ei tule teriä, mutta vaihtoterät löydät täältä.

 

13,90

Varastossa

Tarjous voimassa vain verkkokaupassa

Tuote saatavilla myös liikkeistä

Nopea toimitus - jopa yhdessä päivässä

Laadukkaat tuotteet - tyytyväisyystakuulla

Huippu asiakaspalvelu - testaa jos et usko

Arviot

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “The Bluebeards Revenge ”Cut-Throat” Straight Razor partaveitsi”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuoteseloste

The Bluebeards Revenge ”Cut-Throat” Straight Razor partaveitsi

Cut Throat partaveitsi – The Bluebeards Revenge ”Cut-Throat” Straight Razorilla voit tehdä itsellesi kunnon veitsiparranajon.

Cut Throat on läheistä sukua ”straight razorille”, eli vanhan ajan partaveitsille. Ainoa ero on oikeastaan terässä, jonka voit vaihtaa kuten safety razor -höylissäkin. Tästä syystä sinun ei tarvitse huolehtia stroppauksista ja teroituksista. Nautit vain todella sileästä parranajosta! Veitsen materiaali on ruostumatonta terästä.

Pituus 22cm kokonaan avattuna.

Huom!
Terinä käytetään samoja teriä kuin ”Scimitar” Double Edge Razorissa; terät vain katkaistaan pituussuunnassa. Veitsen mukana ei tule teriä, mutta löydät niitä GROOM Parturit -liikkeistä, verkkokaupastamme tai hyvin varustetuista erikoismyymälöistä.

Tsekkaa myös muut parranajotuotteet!