Broadsword Straight Razor partaveitsi – The Bluebeards Revenge

Broadsword Straight Razor partaveitsi klassiseen parranajoon! Tämä on partaveitsien aatelia ja vie aamuajosi kokonaan uudelle tasolle. Partaveitsi on tehty mittatilaustyönä ja se on valmistettu yhteistyönä  Ralf Austin, käsityönä laadukkaita veitsiä valmistavan saksalaisyrityksen kanssa.

149,90

Vain 1 varastossa

Nopea toimitus - jopa yhdessä päivässä

Laadukkaat tuotteet - tyytyväisyystakuulla

Huippu asiakaspalvelu - testaa jos et usko

Arviot

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Broadsword Straight Razor partaveitsi – The Bluebeards Revenge”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuoteseloste

Broadsword Straight Razor partaveitsi – The Bluebeads Revenge

Broadsword Straight Razor on partaveitsien aatelia ja vie aamuajosi kokonaan uudelle tasolle. Partaveitsi on tehty mittatilaustyönä ja se on valmistettu yhteistyönä  Ralf Austin, käsityönä laadukkaita veitsiä valmistavan saksalaisyrityksen kanssa. Veitsessä on kiinteä, n. 1,6 cm leveä hiiliteräksestä valmistettu terä, mikä takaa tarkan ja pehmeän ajotuloksen. Terä on kovera, ja siinä on pyöreä kärki.

Terään on painettuna sekä Ralf Aust että Bluebeards -logo, jotka viimeistelevät tyylikkään veitsen.

Veitsi on tehtaalla hiottu käyttövalmiiksi, mutta suosittelemme kuitenkin vielä veitsen teroitusta ennen käyttöä, jos haluat veitsesi extraterävänä.

Ralf Aust on  saksalainen yritys, joka on erikoistunut valmistamaan korkealaatuisia parranajovälineitä. Tuotantoa on takana jo viimeiset 50 vuotta, joten korkeaa ammattitaitoa vaativaa käsityötä on hiottu huippuunsa varsin kattavasti.

Tutustu myös muihin The Bluebeards Revenge tuotteisiin.